Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Kdo se bojí, nesmí do kina, protože Insidious je zpět!

Tento týden Cinestar nabízí hned několik filmových premiér. Mezi nimi je i dobře známé Insidious s kvalitními lekačkami. Další jsou Troškovy Čertoviny, které už mají první kladné ohlasy z předpremiéry.

Čertoviny

Další pohádka z dílny Zdeňka Trošky se bude líbit nejen dětem, ale i zapáleným Jihočechům. Režisér si jako tradičně vybral pro natáčení i jižní Čechy, dvojici hašteřivých rohatců si střihli Jakub Prachař a Dominick Benedikt. Prostředí připomíná Princeznu ze mlejna. Jestli budou Čertoviny lepší, se uvidí časem, zatím ale mají hodnocení kladná.

Insidious 4: Poslední klíč

Ve čtvrtém dílu série tvůrci opět vsadili na postavu parapsycholožky Elise. Tentokrát se dozvíme více o její záhadné historii. Nejnovější klient ji zavede zpět do domu, ve kterém vyrůstala a kde se její život zásadně změnil. Lekací scény vyděsí už teď.

Kolo zázraků

Kate Winslet se tentokrát nepotýká s ledovcem, ale s opilcem. Vysloužilá herečka Ginny žije v zábavním parku na Coney Islandu se svým manželem, který si rád přihne. Když se jí do cesty připlete Mickey (Justin Timberlake), nemůže to skončit jinak než románkem. Nechybí ani střet s gangstery a FBI. Vše se odehrává v 50. letech 20. století.

Velká hra

Něco o tom, jak se vydělávají velké peníze. Film založený na skutečném příběhu olympijské lyžařky Molly Bloom, která se stala provozovatelkou sítě nelegálních heren a cílem hledáčku FBI. Kromě Hollywoodské smetánky byli jejími klienty také sportovní hvězdy a ruští mafiáni.

Autoři | Foto Youtube

Štítky film, kino, premiéra, Cinestar, Zdeněk Troška, Čertovina, Jakub Prachař, Dominick Benedikt, FBI, Kate Winsletová, Princezna ze mlejna, olympijské hry, Justin Timberlake, Molly Bloom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Kdo se bojí, nesmí do kina, protože Insidious je zpět!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.