Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihočeská filharmonie zve na mimořádný koncert s charismatickou muzikantkou Ivou Bittovou

Opravdovou lahůdku si hned na začátek nového roku připravila Jihočeská filharmonie. Tou je mimořádný koncert s Ivou Bittovou, který se uskuteční ve středu 3. ledna v divadelním sále českobudějovického Metropolu.

Iva Bittová je hudebnice, která se i v cizině prosadila bez jakékoliv nadsázky. Proto je radostí pro Jihočeskou filharmonii, že ji může hned na počátku roku doprovodit hned na třech koncertech - nejprve 3. ledna v Českých Budějovicích na scéně Metropolu, poté 4. ledna na festivalu České doteky hudby v pražském Rudolfinu a na závěr, 5. ledna, v táborském divadle Oskara Nedbala.

A navíc, koncert přináší několik premiér. Jednak skladbu Pavla Fischera, ve které vystoupí i jeho trio Bardolino, pak původní úpravy písniček z novinkového CD Ivy Bittové At Home, nádherné, příjemně melodické hudby a pak skladbu Antonína Fajta.

Koncert bude dirigovat Jan Talich a pro všechny, hlavně publikum to bude obrovský zážitek. Vidět a především pak slyšet velmi charismatickou, příjemnou a strhující osobnost naší skvělé muzikantky, která převážně žije a působí v New Yorku.

Proto si nenechte ujít mimořádný koncert, kterým Jihočeská filharmonie rozjíždí nový rok 2018. Koncert v divadelním sále Domu kultury v Českých Budějovicích začíná ve středu 3. ledna v 19:00 hodin.

Autoři | Foto Facebook Iva Bittová

Štítky Iva Bittová, koncert, Jihočeská filharmonie, Dům kultury Metropol, Oskar Nedbal, České Budějovice, Pavel Fischer, Jan Talich, Rudolfinum, Bardolino, nový rok, New York

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeská filharmonie zve na mimořádný koncert s charismatickou muzikantkou Ivou Bittovou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.