Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dětská neděle v CineStaru uvede předpremiéru pohádky Ferdinand

V neděli 17. prosince můžete spolu se svými ratolestmi vyrazit na Dětskou neděli do Multikina CineStar ve Čtyřech Dvorech a v budějckém Igy centru. Na programu budou workshopy, malování na obličej a losování tomboly. Třešničkou na dortu pak bude předpremiéra pohádky Ferdinand.

Pokud s dětmi vyrazíte do nově otevřeného kina v budějckém Igy centru můžete se těšit na skvělý doprovodný program. Děti se na workshopu s angličtinou inspirovaném zvířaty z celého světa naučí nová anglická slovíčka. Nebude chybět ani malování na obličej nebo pohybové aktivity s Lišákem Foxem.

Před představením si děti užijí losování bohaté tomboly. Pohádka Ferdinand se bude promítat od 13:30 hodin ve 3D a od 14:30 hodin ve 2D. Doprovodný program začíná vždy hodinu před začátkem filmu, tak nezapomeňte přijít včas.

I CineStar ve Čtyřech Dvorech si pro děti připravil skvělou show. Děti jistě naláká živé zvířátko, které přijede až ze Zoo Dvorec. Další na programu bude tvarování balónků a, stejně jako v Igy, malování na obličej. I tady budou moct děti vyhrát krásné ceny.

Ferdinand vpluje na plátno kina ve 2D od 15:15 hodin, ve 3D od 15:45 hodin. Doprovodný program začíná vždy o 30 minut dřív.

Štítky Cine Star, multikino, pohádka, predpremiéra, Ferdinand, Dětská neděle, Cinestar, malování, ZOO Dvorec, kino

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětská neděle v CineStaru uvede předpremiéru pohádky Ferdinand  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.