Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ochutnejte kouzlo Vánoc v Budějcích. Zazpívá Petra Černocká, děti pobaví divadelní představení

Druhá sváteční neděle už klepe na dveře a Českobudějovický advent pro své návštěvníky připravil další bohatý kulturní program. Výborný punč, svařák nebo tradiční trdelník si tak můžete vychutnat u několika koncertů. Děti jistě zabaví několik divadelních představení.

Dnes ještě mohou návštěvníci Českobudějovického adventu stihnout na náměstí koncert Petry Černocké. Vystoupení začne v 18:30 hodin.

Nedělní program startuje už v deset hodin ráno a je určený především dětem. Pohádku zahraje Divadlo Víti Marčíka. Že se vám, ani vašim ratolestím nechce v neděli vstávat? Nevadí, pohádku, kterou si připravilo Divadlo potulného čajovníka, můžete stihnout i od 13:00 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Vánoční strom v Budějcích už září. Jeho slavnostní rozsvícení sledovalo náměstí plné lidí 

Dva folklorní a jeden operní koncert si můžete vychutnat už od 15:00 hodin odpoledne.Vystupovat budou postupně Bedrník, Úsvit a Úsviťáček a sbor opery Jihočeského divadla.

Po celou dobu můžete ale nasávat atmosféru Vánoc u punčových stánků nebo si zabruslit na netradičním kluzišti.

Podrobný program, zajímavosti, novinky, doprovodné akce, to vše najdete na webu Českobudějovický advent nebo na Facebooku Budějovický advent.

Štítky Českobudějvický advent, program, Petra Černocká, divadlo, koncert, advent, divadelní představení, Vánoce, České Budějovice, Víťa Marčík, magie, Jihočeské divadlo, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ochutnejte kouzlo Vánoc v Budějcích. Zazpívá Petra Černocká, děti pobaví divadelní představení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.