Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Marcel Zmožek přiveze do Budějc hity. Koncert doplní vyprávěním a dojde i na společné zpívání

Legendární Už mi lásko není dvacet let a mnoho dalších hitů a známých písní v podání Marcela Zmožka zazní v jeho předvánočním koncertu v Kulturním domě Vltava v Českých Budějovicích ve středu 6. prosince od 18:00 hodin.

Předvánoční pořad pro seniory, ale nejen pro ně, je dobrou komponovanou a laskavou zábavou, plnou písniček a vlídného mluveného slova. Uskuteční se v Kulturním domě Vltava v Českých Budějovicích ve středu 6. prosince od 18:00 hodin.

Marcel Zmožek mezi písničkami zavzpomíná na své dětství na Moravě, na své babičky, ale také na své hudební začátky. Připomene zrození hitů svého otce Jiřího Zmožka pro řadu známých zpěváků, jako jsou například Karel Gott, Hana Zagorová, Michal Tučný, Marie Rottrová. Vzpomene také na písničky, které se svým otcem složil, třeba pro Jakuba Smolíka to byly Ave Maria či Říkej mi táto.

Marcel Zmožek také zazpívá své autorské písně, jako například legendární Už mi lásko není dvacet let, a nebo Panenka z kouta, Láska je největší dar a další. Samozřejmě dojde i na společné zpívání s publikem velmi oblíbených „lidovek".

Vstupné činí pouhých sto korun a pořadatelé věří, že tímto pořadem potěší zejména zmiňovanou generaci, a že koncert Marcela Zmožka bude důvodem k příjemnému předvánočnímu setkání.

Autoři | Foto Facebook Marcel Zmožek

Štítky Marcel Zmožek, písnička, hit, koncert, České Budějovice, Kulturní dům Vltava, Jiří Zmožek, Karel Gott, Hana Zagorová, Michal Tučný, Marie Rottrová, Jakub Smolík, Morava, Ave Maria

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marcel Zmožek přiveze do Budějc hity. Koncert doplní vyprávěním a dojde i na společné zpívání  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.