Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Listopad v budějckém Music Baru Velbloud? To bude parádní mejdan

Pěkně nabitý program připravil na druhou polovinu listopadu českobudějovický Music Bar Velbloud. Pět večerů a pět pecek. A kolotoč se rozjíždí už o svátečním pátku 17. listopadu. Tak naskočte.

Pátek 17. listopadu - 20:30 hodin

V rámci celotýdenního festivalu Budějovický Manifest zahraje ve sváteční pátek 17. listopadu večer u Velblouda česká legendární, avantgardou a punkem ovlivněná, kapela Už jsme doma. S electro-dance-alternative popem přijede z Prahy Karabekian a Mulisi mulisi z Bechyně nabídne alternative-rock. Koncert začne ve 20:30 hodin a po jeho skončení bude následovat afterparty s DJ.

Sobota 18. listopadu - 20:00 hodin

Esteticky příjemný společenský večírek za doprovodu kapel Delikvence 11, Normals?!, The Oxx, Thrashsurf a Psychocandy, nabídne českobudějovický Music Bar Velbloud v sobotu 18. listopadu.

Čtvrtek 23. listopadu - 20:00 hodin

Devítičlenná, nadupaná parta plné energie, která brázdí pódia už od roku 1998 a jejíž tvorba je ovlivněna různými hudebními styly dohromady vytvářejícími velmi extrémní hudebně taneční mix, To je Yellow Cap. Ke slyšení a k vidění bude společně s nejvýraznější osobností české reggae scény, MessenJah, v Music Baru Velbloud ve čtvrtek 23. listopadu. Přídavkem bude afteparty s F.I.L. 

Pátek 24. listopadu - 20:30 hodin

Novou desku naživo představí v budějckém Music Baru Velbloud pražské trio pohybující se svébytným způsobem mezi elektronikou, rapem a post-rockem s názvem Vložte kočku. Poté bude scéna patřit elektronické dvojici Kaplan Bros a pak přijde na řadu s údernou rytmikou, nad nimiž se klenou opulentní klávesy, nevyzpytatelná sólová basa a přesně mířené texty, uskupení Edith. Večer, který startuje ve 20:30 hodin, zakončí afterparty.

Úterý 28. listopadu - 20:30 hodin

James Harries vydává právě nový singl „Lights", který je předzsvěstí nově chystaného EP, se kterým se chystá na turné. A jedna ze zastávek tohoto osobitého britského písničkáře bude také v Českých Budějovicích, kde má James už slušnou základnu svých příznivců. Na jih Čech zavítá v úterý 28. listopadu. Programový vedoucí Českého rozhlasu České Budějovice a dlouholetý Jamesův kamarád Petr Meškán se postará o zahřátí večera.

Autoři | Foto velbloud.info

Štítky Music Bar Velbloud, Vložte kočku, Karabekian, Už jsme doma, James Harries, Praha, Bechyně, České Budějovice, hudební skupina, Český rozhlas, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Listopad v budějckém Music Baru Velbloud? To bude parádní mejdan  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.