Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Aktuálnímu týdnu dominuje nová filmová verze klasické knihy Vražda v Orient expresu

Cinestar tento týden nabídne tři premiéry. Vyrazit můžete na Vraždu v Orient expresu, Suburbicon: Temné předměstí a Maxinožku.

Vražda v Orient expresu

Naprostá klasika od Agathy Christie v novém provedení. Nádherná výprava, parádní herecké složení… Třináct pasažérů, přepychový vlak, záhadná vražda. Naštěstí na palubě nechybí jeden neobyčejný Belgičan s velkým knírem a dokonale pracujícími šedými mozkovými buňkami. 

Suburbicon: Temné předměstí

V 50. letech je život v prosluněném středoamerickém městečku Suburbicon bezstarostný a idylický. Malebné domky s upravenými trávníky jsou dokonalým místem pro šťastné rodiny. A taková je i rodina Gardnera Lodge. Tedy alespoň navenek. Jedné noci vše změní vloupání do jejich domu. Gardnerova manželka Rose je zavražděna. Policie velmi rychle zatkne podezřelého. Ale když dojde na stanici k identifikaci, Gardner pachatele neoznačí. A možná pro to má dobrý důvod. Podezřelým z brutálního činu je totiž lichvář, který má na starost klienty, kteří své dluhy mafii neplatí včas. Gardnerovo rozhodnutí spustí řetězec podezírání, vydírání, násilí a pomsty.

Maxinožka

Náctiletý outsider Adam se vydává na dobrodružnou cestu, aby odhalil záhadu svého dávno ztraceného tatínka, jen aby zjistil, že to není nikdo jiný než legendární Lesní muž!

Autoři | Foto Twentieth Century Fox Film Corporation

Štítky film, premiéry, kino, Cinestar, Vražda v Orient expresu, Agatha Christie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Aktuálnímu týdnu dominuje nová filmová verze klasické knihy Vražda v Orient expresu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.