Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Nový Thor, Jigsaw, dokument Den na zázračné planetě a Čára

Tento týden počítejte v Cinestaru s náloží premiér! Komiksoví fanoušci už určitě dávno ví, že do kin vtrhne Thor, ti hororoví se zase těší na pokračování krvavého Saw! A co dál? Krimi Čára a vizuálně úchvatný dokument Earth: Den na zázračné planetě

Thor: Ragnarok

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi.

Jigsaw

Legendární série Saw se vrací novým dílem! Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. 

Earth: Den na zázračné planetě

Snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety (od r. 2006), představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit.

Čára 

Adam Krajňák je otcem rodiny a zároveň také hlavou pohraniční kriminální skupiny, která pašuje přes slovensko-ukrajinskou hranici cigarety. V tomto okruhu nejbližších zastává nenahraditelnou roli starajícího se důvěrníka, ale také zásadového a nekompromisního vůdce, jemuž v rozhodujících okamžicích nechybí sebevědomí a temperament. Klidný souběh obou prolínajících se světů se však se vzrůstající nervozitou, obklopující nejistou budoucnost s nově budovanou hranicí schengenského prostoru, začíná pomalu otřásat. 

Dětská neděle: Příšerákovi

Multikino Cinestar nabídne na konci týdne ještě jednu předpremiéru. V rámci speciálního programu Dětské neděle nabídne multikino 29. října od 14:00 hodin ve 2D a od 15:00 hodin ve 3D předpremiéru filmu Příšerákovi. Pro ty nejmenší bude připravena tombola před představením, malování příšerek na obličej a ukázka z pohádkového představení divadelní společnosti J. K. Tyla. Pro každého, kdo na akci dorazí v kostýmu, bude připraveno malé překvapení od společnosti McDonald's.

Autoři | Foto Marvel Studios

Štítky filmové premiéry, Cinestar, Thor, Saw, čára, kino, Thor: Ragnarok, John Kramer, Avengers, McDonald's, Hel, Země, Zázračná planeta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Nový Thor, Jigsaw, dokument Den na zázračné planetě a Čára  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.