Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pánové, to bude jízda. Adrenalinové aktivity, drink a premiéra Blade Runner 2049

Multikino CineStar v Českých Budějovicích připravilo Pánskou jízdu. Muži si užijí doprovodný program a na závěr shlédnou filmovou novinku. Společně s Budějckou Drbnou můžete ve čtvrtek 5. října do CineStaru vyrazit i vy.

Ve foyeru multikina rozehřejí návštěvníky adrenalinové aktivity, které budou k dispozici už od 18:00 hodin. Welcome drink přijde na řadu v 18:45 hodin. Pak se všichni účastníci Pánské jízdy přesunou do sálu, kde by v 19:00 hodin neměl nikdo chybět. Přítomní chlapi budou mít možnost totiž vyhrát i několik cen.

Zlatým hřebem večera bude ale premiéra amerického filmu Blade Runner 2049. V pokračování sci-fi klasiky, na které se čekalo dlouhých pětatřicet let, se v hlavních rolích představí Ryan Gosling a Harrison Ford.

Společně s Budějckou Drbnou můžete ve čtvrtek do CineStaru na parádní Pánskou jízdu a premiéru atraktivního filmu vyrazit i vy. Zapojte se do soutěže o čtyři volné vstupenky, které si mezi sebe rozdělí rovným dílem dva vylosovaní čtenáři.

Soutěž o vstupenky na Pánskou jízdu (5. října - 18:00)

Dva čtenáři Budějcké Drbny mohou vyhrát po dvou vstupenkách na Pánskou jízdu do multikina CineStar. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do středy 4. října do 16:00 hodin zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Film Blade Runner 2049 režíroval Denis Villeneuve. Správně byla odpověď B. Po dvou vstupenkách na Pánskou jízdu vyhráli Vladimír Macháček a Miroslav Mádl. Blahopřejeme!

Autoři | Foto cinestar.cz

Štítky Cinestar, Pánská jízda, welcome drink, Blade Runner 2049, soutěž, premiéra, vstupenka, Drbna.cz, České Budějovice, nápoj, Harrison Ford, Ryan Gosling, Denis Villeneuve

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pánové, to bude jízda. Adrenalinové aktivity, drink a premiéra Blade Runner 2049  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.