Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Skinpin, Skinny Molly nebo Hypnos & hosté

Pořádný hudební nářez slibují hned čtyři zajímavé koncerty: australští Skinpin, Skinny Molly + Pumpa, Hypnos Whitecrow & hosté.

Úterý 26. září

České Budějovice

AninetFest 2017 – Mezinárodní festival krátkých animovaných filmů – Kotva – 17:30
Nejlepší krátké animované filmy z celého světa. Filmy oceněné na mezinárodních festivalech. Mix různých animačních technik, žánrů a zábavy. Celkem 20 nejlepších animáků ze 13 zemí.

Večer milostných písní a árií – Level Lounge Club – 18:00
Zpěv: Irena Lenzová, Viktor Toms, Josef Hajna a Jan Maule, klavírní doprovod Ladislav Tříska.

Koorzování – Studiová scéna Na Půdě – 19:30
Procházka prací hereckého a muzikálového kurzu od prvních etud po představení. Uvidíte nejenom dvě aktovky Múzy Pavlovové Mariáš a Veselá skleróza v podání účastníků kurzu múzického herectví sezóny 2016/2017 pod vedením a s průvodním slovem lektora kurzů J. Untermüllera. Otevřená hodina, kde dostanou vedle frekventantů kurzů prostor také diváci. 

Skinpin (Austrálie), PPB + host – Velbloud Music Bar – 20:30
Další zastávka australského punk-noisového dua skinpin. Ženské bicí a chlapská kytara, projekt, který má v alternativní scéně obrovský přesah.

Welcome semester party VŠTE – K2 – 21:00
A je to tady! Studenti jsou zpátky a Klub K2 samozřejmě vévodí těm nejšílenějším. Hostesky, akční drinky, překvapení, DJs, live show, dárky a další!

Středa 27. září

České Budějovice

Zahajovací koncert sezóny 2017/18 – „Můj c. k. domov“ – DK Metropol – 19:00
Žijeme v krajině utvářené Vltavou a Dunajem, která je geografickým i kulturním srdcem Evropy. Koncertem se snažíme připomenout pestrý hudební život dokreslující historicko-kulturní podhoubí vzniku naší samostatné republiky před 99 lety. Večer je proto žánrově volnější a nesoustředí se pouze na vážnou nebo naopak „lehčí“ hudbu.

Pumpa + Skinny Molly – mcFabrika – 19:00
Skinny Molly – skupina založená ex členy Lynyrd Skynyrd a Molly Hatchet Mikem Estesem a Davidem Hlubekem. S Českem skupinu pojí i blízká spolupráce se skupinou Pumpa, která zdejší koncert předskočí.

Hypnos & hosté – Velbloud Music Bar – 20:00
Největší aktivně hrající legenda tuzemského death metalu se chystá do Velblouda! Ve středu 27. září zde zahrají Hypnos, kteří představí své nové album The Whitecrow, které propaguje, pro death metal poněkud netradičně, pozitivní přístup k životu. Společně s nimi vystoupí Neocaesar. Sestavu tvoří zpěvák Mike Van Mastrigt, kytarista Bart, baskytarista Michel a bubeník Eric, takže defacto sestava legendárních Sinister z poloviny devadesátých let, kdy vydávali taková skvělá alba jako Hate nebo Agressive Measures. Druhým supportem jsou Anthem z Polska, kteří potěší fanoušky Morbid Angel a Deicide.

Into the Abyss / Tobax (RU) / Titan Records – Komiks klub – 21:00
Support: PmdR, R-Flyer, ShaniX, Tallar, Fikes.

Čtvrtek 28. září

České Budějovice

Výborný trio – Café Hostel – 19:00
Výborný Trio – jazz latin funk z Českých Budějovic. Co se bude hrát? Melodické písně světových baskytaristů, ale i funky, jazz a latinskoamerické rytmy.

Naked Professors & Banjaluka – Velbloud Music Bar – 20:30
Den české státnosti oslavíme u Velblouda folkrockovou irskou písničkou a tancem společně s budějovickou kapelou Naked Professors a novější budějovickou folkovou formací Kapela Banjaluka.

Autoři | Foto Facebook Hypnos

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, Hypnos, České Budějovice, Den české státnosti, festival, Lynyrd Skynyrd, Austrálie, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Dům kultury Metropol, Evropa, Polsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Skinpin, Skinny Molly nebo Hypnos & hosté  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.