Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Škwor a Alkehol přijedou v pátek zahrát do Holkova

Letní parket Holkov chystá na konec pracovního týdne stylové hudební zakončení. V pátek uspořádají pod širým nebem mejdan kapely Škwor a Alkehol. Hrát budou nu-metalové a hardrockové hity.

Ještě před jejich nástupem zahraje na podiu předkapela The Vision, pop-rocková formace z Českých Budějovic. Poté se však dostane ke slovu skupina Alkehol v čele s frontmanem Otou Herešem. Čtyřčlenná kapela datuje svůj vznik k roku 1992 a na kontě má již osmnáct alb. Jejich nejznámější deska se jmenuje S úsměvem jde všechno líp.

Hodinu před půlnocí je na scéně vystřídá skupina Škwor, která oslaví v příštím roce dvacet let od svého vzniku. Parta okolo zpěváka Petra Hrdličky přešla z thrash metalu na nu-metal a stále patří ke stálicím české hudební scény. Před necelými dvěma lety jí vyšlo poslední album s názvem Hledání IDentity.

Areál letního parketu v Holkově se otevře návštěvníkům už v 19 hodin, o hodinu později začne samotný program večera. Lístky jsou stále k dispozici, prodává je Music Center na budějckém náměstí, Infocentrum Český Krumlov ve Vošáhlíkově mlýně, Restaurace U koňské dráhy v Holkově a webový portál Ticketstream.

Organizátoři doporučují nákup vstupenek v předprodeji, aby se netvořily dlouhé fronty u vstupu. Přesto jich ale i tam bude dostatek. Zároveň je připraven prostor pro parkování a stanování zdarma.

Line-up:

19:00 | vstup do areálu,
20:00 – 20:40 | The Vision,
21:00 – 22:20 | Alkehol,
23:00 – 00:20 | Škwor.

Foto Jaromír Adámek, 2010

Štítky Alkehol, Škwor, Holkov, hudební skupina, Petr Hrdlička, České Budějovice, MUSIC CENTER v.o.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Škwor a Alkehol přijedou v pátek zahrát do Holkova  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.