Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Radiofest míří do Budějc. Vystoupí No Name, Mandrage nebo Lenny

Prázdniny letos již tradičně uzavře v neděli 3. září rodinný festival Hitrádia Faktor Radiofest České Budějovice. Hudební symbol babího léta přiláká na českobudějovické výstaviště největší hvězdy české hudební scény v čele s kapelou No Name a Mandrage.

Festival jako vždy nabídne doprovodný program pro malé i velké, podávat se bude i speciální festivalové menu, především ale budou znít skvělé hity. Hitrádio Faktor na svůj Radiofest totiž pravidelně zve nejoblíbenější kapely a interprety svých posluchačů. Hosté se tak mohou těšit na úspěšné hvězdy české hudební scény, jakými jsou No Name, Mandrage, Slza, Lenny, Jelen nebo Janek Ledecký. Akci bude moderovat nová ranní dvojka rádia Milan Džuba a Nikola Šedinová. O pohodlí a zábavu návštěvníků se bude starat vyhlášený rádiový promotým a nebude chybět ani lanový park a další dětské atrakce.

Během posledních let se Radiofesty v jižních Čechách staly jednou z hlavních společenských událostí roku. O předchozí ročníky byl enormní zájem a lístky rychle mizí i tentokrát. Veškeré podrobnosti o programu a online nákup vstupenek najdete na stránkách festivalu nebo ve vysílání Hitrádia Faktor.

Autoři

Štítky Radiofest, Hitradio Faktor, hity, festival, No Name, Mandrage, České Budějovice, hudební skupina, Janek Ledecký, kongresové centrum, Jelen, Džuba, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radiofest míří do Budějc. Vystoupí No Name, Mandrage nebo Lenny  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.