Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Wannado Festival Sporťáček zavítá do Budějc. Nabídne i zábavné atrakce

Náborový sportovní festival pro rodiny s dětmi - Wannado Festival Sporťáček – opět zavítá v sobotu, 24. června, do Českých Budějovic, aby předvedl dětem velkou nabídku sportů. Akce se koná od 10 hodin a vstup je zdarma.

Festival se bude konat na Sokolském ostrově. Smyslem akce je spolupracovat s regionálními sportovními kluby a představit tak široké spektrum sportů přímo dětem tak, aby si je mohly na místě vyzkoušet. Chceme akcí děti přivést ke sportu a nabídnout jim členství v některých klubech na rok zdarma. Na akci bude i zábavná dráha, moderátoři, maskoti akce a další zajímavé věci,“ říká za pořadatele Michaela Maroušková.

Začátek akce je v 10 hodin a předpokládaný konec v 18:00. „Festivalu se zúčastní i Martin Procházka, olympijský vítěz z Nagana, nebo Arnošt Petráček, paralympijský vítěz z Rio de Janeira. Dnem provází Zorka Hejdová. Prezentovat svůj sport zde bude na 40 klubů z Českých Budějovic a okolí,“ dodala Linda Gabrielová ze spolku Festival Sporťáček.

Vstup na akci je zdarma a součástí jsou sportovní exhibice, program s animovanými maskoty Wannado, autogramiáda sportovních osobností, unikátní překážková dráha Wannado Ninja Race a mnoho dalšího.

Autoři | Zdroj s využitím TZ

Štítky Sporťáček, Wannado, festival, sport, České Budějovice, Martin Procházka, Arnošt Petráček, paralympijské hry, Zorka Hejdová, Rio de Janeiro, Nagano

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wannado Festival Sporťáček zavítá do Budějc. Nabídne i zábavné atrakce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.