Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Pub Animals natočili nový videoklip s Monkey Business

Reggae jihočeská kapela Pub Animals se podílela na novém videoklipu skupiny Monkey Business. Její protagonisté minulý měsíc pokřtili nové remixové album Kavárna de Luxe. Součástí „cédéčka“ je i píseň Be a Man, kterou Pub Animals zremixovali v klipu Holý Grail.

„Během našeho hudebního dospívání byli Monkey Business jedni z našich největších hudebních vzorů,a dá se říct, že pořád jimi jsou. Brácha měl dokonce všechny jejich originální CD. Proto je pro nás tento společný projekt velká čest,“ říká zpěvák Pub Animals Štěpán Hebík.

Klip autenticky a s humorem ztvárňuje výpravu tří kamarádů (Štěpán Hebík, Jakub Hebík a Michael Říha, pozn. autora) ze skupiny Pub Animals, kteří se snaží získat podpis své „modly“ – hudebníka Romana Holého. Během výpravy se musí vypořádat s mnoha překážkami. Přesto nakonec dostanou od svého guru nečekaně košem. Videoklip má však v závěru nečekané rozuzlení od frontmana kapely Monkey Business Matěje Rupperta.

Spojení obou skupin ale tímto nekončí. Vystoupí společně 4. srpna v Sušici, kde se videoklip natáčel. Kromě nich na akci zahrají i PSH.

Autoři | Foto Facebook Pub Animals

Štítky Monkey Business, videoklip, Štěpán Hebík, hudební skupina, Roman Holý, Matěj Ruppert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pub Animals natočili nový videoklip s Monkey Business  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.