Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Gurmánský víkend aneb ohlédnutí za Bosch Fresh Festivalem

První květnový víkend se na českobudějovickém výstavišti nesl v duchu gurmánských zážitků. Bosch Fresh Festival nabídl návštěvníkům klasickou i netradiční kuchyni, ale i zážitek v podobě kuchařských show profíků z oboru.

Vybraní jedinci mohli ochutnat jídla připravená Zdeňkem Pohlreichem, Marcelem Ihnačákem nebo Ivanem Vodochodským. Podávalo se chřestové rizoto s mořským jazykem nebo telecí játra po berlínsku. Největším lákadlem byla ale tradičně trochu jiná gastronomie. Je libo cvrček na másle nebo koprovka v bublině? Ano, i takové speciality se zde našly a těšily se obrovskému úspěchu.

Celý víkend také probíhalo hlasování o Jihočeskou restauraci roku. Tou se stala restaurace Le Jardin z Českého Krumlova.

Společně s krásným počasím byl Bosch Fresh Festival akcí, kterou nelze hodnotit jinak než kladně a to i díky Vám, návštěvníkům, kteří jste si na výstaviště našli cestu.

Autoři | Foto Organizátor Bosch Fresh festivalu

Štítky Bosch, festival, jídlo, gastronomie, Robert Bosch GmbH, kongresové centrum, Zdeněk Pohlreich, Ivan Vodochodský, Český Krumlov, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gurmánský víkend aneb ohlédnutí za Bosch Fresh Festivalem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.