Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějcké slavnosti zlatavého moku nabídnou novinku v podobě Pivní stezky

Dvoudenní pivní a hudební slavnosti v Budějcích jsou za dveřmi. Začínají už v pátek 2. června ve 12 hodin a na Výstavišti v Českých Budějovicích potrvají do soboty 3. června. Zájemci mohou přijít dobře popít a zároveň si poslechnout sedm kapel různých žánrů.

Jako první odstartuje program v pátek 2. června v 15 hodin kapela He Band. Jedna z prvních českých reggae kapel hraje převážně reggae a funky. V půl šesté ji vystřídá rocková klasika z Uherského Hradiště, kapela Argema. Páteční program na Slavnostech piva zakončí skupina Sto Zvířat.

V sobotu 3. června Slavnosti piva začínají už v 10 hodin. První zahraje mladá jihočeská rock & roll kapela Kyanid, po nich obsadí pódiu jihočeská rocková kapela Tlustá Berta, tu v půl páté vystřídá  punk - rockové Zakázaný Ovoce a celé Slavnosti piva zakončí populární rocková kapela Keks.

V Českých Budějovicích ve dvou dnech nabídnou svá klasická piva i pivní speciály desítky českých i moravských pivovarů i minipivovarů. Novinkou letošních Slavností piva je soutěžní Pivní stezka. Pro vítěze je připraven pobyt na jednu noc ve wellness hotelu Victory v Brně, druhou cenou je pobyt na jednu noc v Minipivovaru Kněžínek, který věnovala Jihočeská centrála cestovního ruchu, a třetí výherce dostane poukaz v hodnotě 500 korun od Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou.

Při Pivních slavnostech 2. a 3. června si lidé mohou vychutnávat zlatých moků a poslouchat dobrou muziku po oba dny vždy až do půlnoci. V pátek 2. června od 12:00 hodin, v sobotu už od 10:00 hodin. Plné vstupné činí 50 korun, dvoudenní pak 70 korun.

Více informací zájemci najdou  informace najdete na webu Výstaviště České Budějovice nebo na Facebooku.

Soutěž o vstupenky na Slavnosti piva  (2. a 3. června – na den dle vlastního výběru)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář/čtenářka vyhrát dvě vstupenky na Slavnosti piva, které se uskuteční na Výstavišti v Českých Budějovicích. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do středy 31. května do 18. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.    

SOUTĚŽ SKONČILA

Do soutěžního kupónu Pivní stezky je potřeba získat šest razítek. Správně byla odpověď B. Dvě vstupenky na Slavnosti piva na den dle vlastního výběru vyhrála Radka Faltýnková. Blahopřejeme! 
 

Autoři

Štítky pivo, kapela, slavnost, stezka, program, hudební skupina, České Budějovice, vstupenka, soutěž, kongresové centrum, Argema, Sto zvířat, Tlustá Berta, Uherské Hradiště, Zakázané ovoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké slavnosti zlatavého moku nabídnou novinku v podobě Pivní stezky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.