Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Boschský den nabídne plno atrakcí a také Open Air Festival

Mandrage, Portless, Janek Ledecký a další vystoupí v sobotu 27. května na akci zvané Boschský den otevřených dveří & Open Air Festival. Jak už název napovídá - Bosch si připravil kulturní bonbónek, který potěší. A to i nejmenší návštěvníky - už ve 14 hodin vystoupí slovenští Fiha tralala.

První část akce začne už v 9 hodin v areálu Bosche v Českých Budějovicích dnem otevřených dveří pro zájemce o práci. Bohatý, hudebně zábavný program Open Air Festivalu startuje na náměstí Přemysla Otakara II. ve 14 hodin.

Pro příchozí je v centru Českých Budějovic připraven i bohatý doprovodný program. Těšit se můžete například na Pit Stop simulátor, což je upravená přední část repliky Formule 1 včetně kol. Soutěžit se bude v rychlosti výměny pneumatiky.

Dále zmiňme pohyblivý závodní simulátor, který přenese do světa strojů. Jde o sedačku, jež reaguje na klonění, klopení, brzdy, nerovnosti terénu. K dispozici budou závody Škoda Cup, DTM, FIA GT, WTTC. Závodních okruhů bude nespočet.

Závodit budete moci také s motokárami. Na místě vyroste nafukovací závodní dráha pro motokáry, šlapací motokáry a autíčka. Pokud máte rádi jiný druh sportu, radost vám možná udělá lezecká stěna, jež nabídne několik obtížností lezeckých cest,  které jsou barevně označeny. Zúčastnit se mohou jak děti, tak dospělí. Jednou z atrakcí bude i bungee trampolína, která zaujme dominantní konstrukcí a možností skočit až do výše 8 metrů. 

A dále? Nafukovací šapitó s vlastním bohatým hudebně zábavným programem – soutěže, kreativní dílny, klaun, skákací hrady a pro milovníky veteránů cenné historické automobily a motocykly. 

Open Air Festival

Hudební program na náměstí je pestrý. Ve 14 hodin začnou zmínění Fíha tralala. V 15:45 Budějčáci dostanou pořádnou dávku reggae, kdy na scénu vlítnou He Band. V 17:30 potěší Janek Ledecký, kterého v 19:15 vystřídají Portless a o závěrečnou tečku se postarají Mandrage.

Vstupné bude zdarma. Další informace naleznete na Robert Bosch České Budějovice.

Štítky Bosch, festival, atrakce, den, areál, náměstí, Robert Bosch, Janek Ledecký, České Budějovice, den otevřených dveří, Formule 1, FIA GT, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boschský den nabídne plno atrakcí a také Open Air Festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.