Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Doomaři After Rain živě a s novou zpěvačkou na palubě

Jihočeská doomová formace After Rain hlásí změnu zpěvačky. Veroniku Seidlovou, která s kapelou natočila dvě řadové desky, nahradila Andrea Michálková. S After Rain se okamžitě pustila do práce na nové desce. Tu kapela hodlá podpořit i živými koncerty. Vůbec prvními ve své historii.

„Začátkem letošního roku jsem dospěl k rozhodnutí, že je třeba After Rain posunout o úroveň dál. Tou úrovní jsou živé koncerty. Jeden pokus tady již v minulosti byl, nezdařil se. Nyní ale nehodláme nic podcenit. Hrát naživo chceme od příštího roku, tudíž máme dostatek času na přípravy,“ říká kytarista a vůdčí osobnost After Rain Václav Votruba.

„Toto rozhodnutí přineslo jednu důležitou změnu. Zpěvačka Veronika Seidlová je časově natolik vytížená, že pro ni živé hraní s After Rain není možné. Rozhodla se proto nepodílet se s námi na dalším vývoji kapely. Samozřejmě to plně respektujeme a přejeme jí plno dalších hudebních úspěchů! Jako první jsme oslovili Andreu Michálkovou a k naší radosti nabídku přijala. Má v sobě plno energie a chuti do tvorby nové desky i živých koncertů, což je dobrý hnací motor.“

Nová deska, kterou napsal Václav Votruba s Davidem Hradílkem, bude opět koncepční. Kapela se vrací k tématice třetí řadovky The Sound Of War, tedy do časů 2. světové války. Album by mělo být hotovo v letošním roce.

After Rain doposud fungovali čistě jako studiový projekt. Mají na kontě čtyři desky, přičemž prozatím posledním albem je The Funeral Marches z roku 2015. After Rain jsou stájovou kapelou slovenského labelu Metal Age Productions.

Sestava After Rain je následující: Václav Votruba (kytara, klávesy), Petra Votrubová (klávesy), Radek Popel (zpěv), Andrea Michálková (zpěv), Jan Kapák (bicí), David Hradílek (basa) a Jakub Vondrka (kytara).

Autoři

Štítky hudební skupina, koncert, Václav Votruba, druhá světová válka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doomaři After Rain živě a s novou zpěvačkou na palubě  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.