Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Marilyn Manson v Praze! Rockový cirkus vypukne v listopadu v Tipsport Aréně

Marilyn Manson již dávno není osobou, která výrazně šokuje, vyvolává kontroverzi. V posledních letech je spíše v menším útlumu, neznamená to však, že hudebně nemá co říct. Naopak – poslední deska The Pale Emperor z roku 2015 je bezesporu povedená. Jak se tomuto hudebnímu monstru daří na koncertech, se fanoušci budou moci přesvědčit 19. listopadu v pražské Tipsport Aréně!

Marilyn Manson byl na vrcholu na přelomu milénia. Desky Antichrist Superstar, Mechanical Animals či Holy Wood jsou absolutní klasiky světového rocku. V letošním roce by tento svérázný umělec měl vydat novou řadovku, takže se dá čekat, že ji na koncertech řádně představí!

A pokud se vám nechce čekat na podzim, můžete za Mansonem vyrazit už v létě. Ukáže se na vyhlášených evropských festivalech jako Metaldays 2017 ve Slovinsku či Wacken Open Air v Německu. Předprodej na český koncert začne 19. května.

Autoři | Foto Andreas Lawen, Fotandi (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Štítky Marilyn Manson, Tipsport, koncert, Praha, Wacken Open Air, cirkus, Německo, Slovinsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marilyn Manson v Praze! Rockový cirkus vypukne v listopadu v Tipsport Aréně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.