Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Motorfest za dveřmi: Tomáš Klus, Slza, Lenny nebo Monkey Business v sobotu v Budvar aréně

Již tuto sobotu se na zimním stadionu v Českých Budějovicích odehraje velkolepá show v podání předních českých interpretů. „Přijede opět spousta zajímavých kapel, mezi kterými si snad každý najde svého favorita. Nově bude program v hale střídat venkovní scéna před Budvar arénou, takže se diváci mohou těšit na opravdu nepřetržitou smršť hudby,“ říká generální manažer Motoru Stanislav Bednařík.

Na pódiu se objeví stálice jako Tomáš Klus, Slza, ale třeba i vycházející hvězda Lenny, stále lépe hrající Monkey Business nebo Tata Bojs.

Nebude to však letos jen o muzice. Během odpoledního programu budou k vidění třeba i odvážné kaskadérské kousky v podání čerstvého mistra Evropy ve stuntridingu – Martina Krátkého (P1 Moto Show).

Kromě hudebního zážitku, který Motorfest přináší všem návštěvníkům, má festival také jedno velké poslání. Celý výtěžek totiž putuje na podporu nejmenších hokejistů. „Už teď bychom chtěli poděkovat všem našim partnerům, jejichž podpory si nesmírně vážíme a díky kterým se můžeme 13. května opět potkat na jedné z největších hudebních událostí v regionu. Věřím, že se nám společně podaří vybudovat příjemnou tradici, u které se každý rok dobře pobavíme a současně pomůžeme dobré věci,“ připomněl Bednařík. 

Kompletní program naleznete na webových stránkách festivalu, kde si můžete také zakoupit vstupenky. Za zvýhodněnou cenu 390 korun si pro ně můžete zajít i do fanshopu ČEZ Motor České Budějovicev prostorách Budvar arény.

Autoři

Štítky Budvar aréna, Tomáš Klus, Monkey Business, České Budějovice, slzy, hudební skupina, Evropa, ČEZ, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorfest za dveřmi: Tomáš Klus, Slza, Lenny nebo Monkey Business v sobotu v Budvar aréně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.