Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Ztracené město Z, Loupež ve velkém stylu, Mimi šéf a Ochránci

Tento týden Cinestar nabídne čtyři premiéry, které mají bezesporu potenciál přilákat nejednoho diváka.

Ztracené město Z

Má klobouk, vrhá se do dobrodružství v exotických lokacích a žije v první polovině minulého století... Říkáte, že je řeč o Indiana Jonesovi? Ano i ne. Hlavním hrdinou filmu Ztracené město Z je badatel Percy Fawcett, který údajně byl předlohou pro slavného filmového archeologa. Inspiroval ale i například Michaela Crichtona. Je to zkrátka legenda. Dobrodružných filmů s krásnou výpravou není nikdy dost, takže není divu, že se na Ztracené město Z upíná nemalá pozornost.

Loupež ve velkém stylu

Legendární dědci na scéně. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin... Co jméno, to pojem. V novince Loupež ve velkém stylu důchodci dokážou, že ještě mají pořádné grády. Rozhodnou se totiž přepadnout banku, která je oškubala. Že by kopali tunel jak de Funés ve filmu Jak vykrást banku?

Mimi šéf

Tento týden si přijdou na své i děti. Mimi šéf je nový animák od režiséra Madagaskaru Toma McGratha. Těšte se na hláškující batole v obleku a s hlubokým hlasem. Mimi šéf je zkrátka... velký boss.

Ochránci

Rusové v posledních letech dávají najevo, že i oni umí natočit pořádné akční pecky, které si v ničem nezadají s Hollywoodem. Tentokrát se vrhli na superhrdinský epos! Ochránci jsou čtyři lidé ze Sovětského svazu s upravenou DNA. Nyní čelí zcela nové hrozbě... Doposud nejděsivější a nejnebezpečnější hrozbě!

Autoři | Foto cinestar.cz

Štítky Loupež ve velkém stylu, Cinestar, Michael Crichton, Indiana Jones, Percy Fawcett, Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ztracené město, Tom McGrath, Madagaskar, Sovětský svaz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Ztracené město Z, Loupež ve velkém stylu, Mimi šéf a Ochránci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.