Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Asonance už dnes v budějckém Klubu Slavie

Klub Slavie v Českých Budějovicích přivítá v pátek 24. března v unikátním klubovém provedení folkovou skupinu Asonance. Kapela doveze osvědčené hitovky, ale i nové písně! Dostatek lístků je i na místě, proto se nebojte dorazit bez vstupenky, na koncert se určitě dostanete. Klub otevírá úderem 19. hodiny!

Skupina Asonance patří k nejstarším skupinám působícím na české folkové scéně - její vznik se datuje až do roku 1976. Skupina patří k uznávaným interpretům irských a skotských balad, tanců a instrumentálních skladeb jako jsou reel, jig nebo hornpipe.

Na podzim roku 2015 vstoupila skupina již do své čtyřicáté sezony. Za tuto dobu vydala deset alb, jeden živý záznam koncertu a devět alb studiových (řadových). Posledním zatím vydaným albem je Tesař z Nazareta (2014).

Skupina aktuálně působí v sestavě Jan Lašťovička (umělecký vedoucí, kytara, elektrická kytara, buzuki, irské loketní dudy, vokály, české texty všech písní), Hanka Horká (zpěv, perkuse), Klára Lašťovičková (zpěv, flétny), Blanka Lašťovičková (zpěv, bodhrán, perkuse), Jan Ráb (housle), Roman Slaboch (zpěv, perkuse), Petr Bohuslav (zpěv, kytara), Luboš Pick (baskytara, kytara, buzuki, vokály), Mirko Rokyta (klávesové nástroje, vokály), Anežka Kufová (flétna) a David Růžička (bicí).

Vstupné na místě koncertu bude 300 korun. Klub otevře ve 19:00 hodin. Koncert začne po 20. hodině.

Tisková zpráva

Štítky koncert, Asonance, České Budějovice, kytara, hudební skupina, vstupenka, Hana Horká, David Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asonance už dnes v budějckém Klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.