Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Motorfest 2017 se blíží a opět bude plný hvězd

PR článek

Motorfest propojil kulturu a sport tak, jak to na jihu Čech ještě nikdy nikdo neudělal. Z výtěžku festivalu putovalo téměř 250 tisíc korun na mládežnický hokej v Českých Budějovicích. Loni v květnu tak odstartovala v Budějcích nová tradice, která u fanoušků ihned našla velký ohlas. A letos se Motorfest do Budějc vrátí v ještě lepší formě, do kalendářů si proto červeně napište datum 13. května!

„Přijede opět spousta zajímavých interpretů a kapel, mezi kterými si snad každý najde svého favorita. Nově bude program v hale střídat venkovní scéna před Budvar arénou, takže se diváci můžou těšit na opravdu nepřetržitou smršť hudby," říká generální manažer Motoru Stanislav Bednařík.

Na pódiu se letos objeví stálice jako Tomáš Klus, Slza, ale třeba i vycházející hvězda Lenny, stále lépe hrající Monkey Business nebo Tata bojs v plné parádě a velkolepou světelnou show. Kompletní program naleznete na www.motorfest.cz, kde si můžete také rovnou zakoupit vstupenky. Pro ty si můžete skočit i za zvýhodněnou cenu, a to pouhých 390 korun, přímo do Fanshopu HC Motor na zimním stadionu.

„Už teď bychom chtěli poděkovat všem našim partnerům, jejichž podpory si nesmírně vážíme a díky kterým se můžeme 13. května opět potkat na jedné z největších hudebních událostí v regionu. Věřím, že se nám společně podaří vybudovat příjemnou tradici, u které se každý rok dobře pobavíme a současně pomůžeme dobré věci," připomněl Bednařík.

Soutěž o vstupenky na Motorfest 2017  (13. 5.. – 14:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na letošní Motorfest. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pondělí 27. března do 16. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

SOUTĚŽ SKONČILA!

Při letošním Motorfestu vystoupí na venkovní scéně čtyři kapely. Správně je tedy odpověď A.

Dvě vstupenky na Motorfest 2017 vyhráli Milan Bajcura a Radka Šimková. Blahopřejeme! 

 

Štítky soutěž, České Budějovice, vstupenka, Česko, kultura, festival, Tomáš Klus, Budvar aréna, Monkey Business, hudební skupina, tradice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Motorfest 2017 se blíží a opět bude plný hvězd  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.