Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Toxymoron D&B Madness XL už v pátek v K2 v Budějcích

Pátek se blíží a je čas vyrazit na mejdan! Další XL edice drum&bassového šílenství Toxymoron nabídne fanouškům elektronické taneční hudby jako obvykle něco navíc. Zajděte do českobudějovického klubu K2, tam vás nabije pořádnou dávkou D’n’B a hardcoru!  

Oblíbená rezidentní noc Toxymoron v pátek 10. března bude jako obvykle párty plnou vysoce kvalitních zlomených beatů, které vám naservírují DJs Tubus, CLK, M4d.doc a Hanzall.

Třicet minut po druhé hodině ranní se ovšem v K2 zásadně přitvrdí. Začne totiž pekelná jízda na vlnách hardcore techna od nezastavitelné producentské dvojice Hungry Beats, kterou znají fanoušci téhle drsné hudby po celém světě, a která má na kontě hraní na obřích festivalech jako Dominator, Masters of Hardcore, Defqon.1 (Nizozemsko), Koalition (Francie), Montagood (Španělsko), Ravestorm (Itálie) a tak dále. Ale ani v klubu se s tím vůbec nemazlí!

Borci navíc pracují na novém albu, takže od nich uslyšíte také několik exkluzivních nevydaných kousků. Demolici nadbytečných mozkových buněk k ránu završí jejich žánroví kolegové The Butchers!

Časový plán večera v K2: 21:00 - 22:30 Tubus; 22:30 - 00:00 CLK; 00:00 - 01:30 Hanzall; 01:30 - 02:30 M4D.doc; 02:30 - 04:00 Hungry Beats; 04:00 - 05:30 The Butchers.

Ukázky hudby a další info na https://www.facebook.com/events/1866683586935565/.

Tak v pátek na slyšenou v K2! Ještě váháte, kde provětrat své tancechtivé podrážky? Třeba vás přesvědčí volný vstup, který můžete vyhrát v soutěži s Budějckou Drbnou.

Soutěž o vstupenky na Toxymoronn D&B Madness XL (10. 3. – 21:00)

K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pátku 10. března do 9. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Volný vstup získají tři z vás.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA!

Hungry Beats se jmenují Filip a Kryštof. Správně je tedy odpověď B.

Vstupenku na Toxymoronn D&B Madness XL do K2 vyhráli: Lukáš Bouda, Tereza Mrázková a Petra Žáková. Blahopřejeme!  
 

Autoři

Štítky soutěž, České Budějovice, hudba, Francie, Nizozemsko, Španělsko, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Toxymoron D&B Madness XL už v pátek v K2 v Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.