Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Poletíme? V sobotu v Café Klubu Slavie v Českých Budějovicích

Již tuto sobotu zahrají poprvé v Café Klubu Slavie Poletíme? Kapela, která jako svůj hudební žánr udává Banjo punk / Turbošansón.

Těšíte se, až po třetí písničce zjistíte, že je milujete celý život? Poletíme? kladou důraz na vtipné, poetické a současně přímočaré texty. Odlehčenou formou vypráví o složitých nebo smutných věcech, přesto však dýchají barevnou a veselou náladou a jsou plní svižné rytmiky. Na koncertech se budete smát, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. 

S Poletíme? se rozhodně nudit nebudete, což mohou potvrdit návštěvníci festivalů United Islands, Colours of Ostrava, Jam Rock, Rock for People, Trutnov a dalších.

Už jen díky netradičnímu nástrojovému obsazení, se kterým kapela dobře zvládá punk, stejně jako jazz. Jejich hudbu si na internetu stáhlo již více než 37 tisíc lidí. Kapelníkem, hráčem na banjo, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely je výtvarník Rudolf Brančovský. Umělcův netrénovaný hlas stále více poškozený kouřením a pitím stojí na podiu stejně sebejistě, jako starý kapitán dávné plachetnice pevně rozhodnutý obeplout svět. Jeho posádku pak tvoří pětice mořských vlků, kteří vědí přesně, co mají dělat, aby plavba dopadla dobře. Přes fakt, že lodě většinou cestují vodou, se tito námořníci nevzdávají naděje, že jednou s touto lodí opravdu poletí.

Vstupenky jsou v prodeji v internetové síti CBsystem, ale také přímo na radnici v informačnícm centru, v hudebninách na náměstí nebo v jakémkoli prodejním místě CBsystem.

Štítky Poletíme?, hudební skupina, České Budějovice, Colours of Ostrava, Rock for People, Rudolf Brančovský, Trutnov, punk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poletíme? V sobotu v Café Klubu Slavie v Českých Budějovicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.