Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Tříkrálový benefiční koncert se v Třeboni odehraje pro Nazaret

Šicí stroje, stoly na přípravu materiálu i šicí potřeby mají šanci získat klienti sociálně terapeutické dílny Nazaret v Borovanech. Potřebné peníze by mohl přinést Tříkrálový benefiční koncert. Ten se uskuteční v sobotu 7. ledna 2017 od 18 hodin v Divadle J. K. Tyla v Třeboni. Vystoupí na něm nežánrová skupina Cimbal Classic.

„Máme radost, že Nadace Divoké husy zdvojnásobí výtěžek koncertu. Podpořilo nás ale i Město Třeboň a další subjekty. Díky tomu budeme moci rozšířit právě práci s textilem,“ vysvětluje ředitelka Nazaretu, střediska Diakonie a misie Církve československé husitské, Marie Verboon Filipová.

V současné době v Borovanech poskytují sociální služby dospělým lidem s tělesným, mentálním a kombinovaným postižením nejen v denním centru, ale i sociálně terapeutické dílně. Zároveň provozují dvě chráněné dílny.

„Naším cílem je pomáhat našim klientům k co největší integraci. Kromě zvládání běžných každodenní činností právě v rámci ergoterapie pracují s keramikou nebo textilem,“ připomíná ředitelka Nazaretu.

Konání koncertu významně podpořilo Město Třeboň nebo Budějcká Drbna. Vstupenky je možné zakoupit na www.itrebon.cz nebo v infocentru na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Buděovicích.

Soutěž o vstupenky na Tříkrálový benefiční koncert (7. 1. – 18:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může pět čtenářů vyhrát dvě vstupenky na Tříkrálový benefiční koncert. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dílna Nazaret je v Borovanech.

Dvě volné vstupenky vyhráli čtenáři Marie Johnová, Kristýna Lettová, Tomáš Šnorek, Ivana Hanzlíková a Libuše Sujová. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Nazaret, soutěž, Třeboň, Borovany, Divadlo J. K. Tyl, vstupenka, Nadace Divoké husy, Diakonie Českobratrské církve evangelické, Drbna.cz, dílna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Tříkrálový benefiční koncert se v Třeboni odehraje pro Nazaret  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.