Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vstupenka na festival v Přeštěnicích – ideální dárek pro blízké!

PR článek

Máme pro vás tip na skvělý dárek, který potěší všechny milovníky hudby. Neváhejte a obdarujte své blízké vstupenkou na kultovní festival Open Air Musicfest Přeštěnice, kde na vás čeká kromě kvalitní hudební smrště i neopakovatelná pohodová atmosféra! Pořadatelé při této příležitosti odtajnili první velká jména. Máte se opravdu na co těšit!

V pořadí již 17. ročník festivalu Open Air Musicfest Přeštěnice se uskuteční v pátek 30. června a v sobotu 1. července, což je ideální čas na to přivítat začátek prázdnin pořádnou dávkou muziky. Pro všechny nedočkavce je navíc na čtvrtek 29. června připraven festivalový večírek. Organizátoři akce chystají opravdu nabitý program – prvními odtajněnými hvězdami letošního ročníku jsou skupiny Harlej, Škwor, Slza, Jelen nebo Mandrage. Těšit se můžete i na legendární skupinu Citron, Alkehol, Zakázaný Ovoce, Rybičky 48 či na vycházející hvězdu českého popu, zpěváka Sebastiana.

Vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) se prodávají za akční cenu 490 korun, vstupenka na pátek či na sobotu je k mání za 350 korun a čtvrteční festivalový večírek si budete moci vychutnat za 100 korun. Vstupenky na festival si lze zakoupit v Turistickém informačním centru Milevsko, v kanceláři Domu kultury Milevsko, na pokladně milevského kina nebo si je můžete opatřit online z pohodlí domova v síti www.milevskem.cz.

Více informací:

www.prestenice.cz,
www.facebook.com/prestenice.

Tisková zpráva

Štítky festival, vstupenka, Přeštěnice, Harlej, Škwor, Mandrage, Alkehol, Rybičky 48, Jelen, Zakázané ovoce, Milevsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupenka na festival v Přeštěnicích – ideální dárek pro blízké!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.