Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Animák Zpívej, drámo Collateral Beauty a česká komedie Manžel na hodinu

V CineStaru dnes odstartovaly tři aktuální premiéry! Těšit se můžete na dvě pohodičky a jednu vážnější, ale velmi zajímavou záležitost.

Zpívej

Pecky od Franka Sinatry až po Lady Gagu v pěvecké soutěži? Nic zvláštního... Pokud tedy nezjistíte, že soutěž organizuje koala! A to ještě nevíte, kdo má zpívat... Ano, snímek Zpívej je animák. Zkrátka předvánoční pohoda od tvůrců Mimoňů a Tajného života mazlíčků! Vyrazit můžete i na 3D verzi.

Collateral Beauty: Druhá šance

Vzpomínáte si na pecku Collateral? Tak pozor... Collateral Beauty není pokračování s Willem Smithem v hlavní roli. V tomto případě se hraje na úplně jinou emoční strunu. Jak uvádí distributor: V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem.

Manžel na hodinu

Manžel na hodinu jako pokračování mimořádně úspěšné české komedie a diváckého hitu z roku 2014 sleduje další osudy čtveřice hráčů vodního póla z Nymburku, kteří začali pracovat jako hodinoví manželé - Milana (Bolek Polívka), Honzy (David Novotný), Jakuba (David Matásek) a Kryštofa (Lukáš Latinák). Tato slova distributora mluví za vše. Nám nezbývá, než se těšit na další příjemnou českou komedii!

Autoři | Foto Warner Bros. Pictures

Štítky komedie, Cinestar, Will Smith, Lady Gaga, Frank Sinatra, Zpívej, Collateral Beauty: Druhá šance, Bolek Polívka, Lukáš Latinák, David Matásek, David Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Animák Zpívej, drámo Collateral Beauty a česká komedie Manžel na hodinu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.