Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Benefiční představení Jaroslava Duška pro Barunku Sedláčkovou

Benefiční představení Jaroslava Duška Čtyři dohody připravil nejen pro Budějčáky tým Mezinárodního filmového festivalu Voda Moře Oceány ve spolupráci s podnikem Budvar a IGY Centrem.

Představení se odehraje 22. prosince od 19 hodin na Výstavišti České Budějovice v pavilonu T1. Výtěžek ze vstupného bude věnován Barunce Sedláčkové a veřejně prospěšnému spolku Anaon a Adventoru.

„Barunka Sedláčková už několik let svým ‚pusopisem‘, svými krásnými obrázky, zdobí náš festival. Protože se jí zhoršily problémy se zády a její současný mechanický vozík nárazy při jízdě působí na záda bolestivě, chceme výtěžkem z představení přispět k nákupu vozíku nového,“ uvedla Andrea Dobnerová z produkčního týmu festivalu Voda Moře Oceány.

Čtyři dohody jsou tak po akci #vyletirybka další možností, jak před Vánoci udělat radost někomu, kdo si štěstí v životě musí tvrdě vybojovat. Pomoci můžete nejen koupí vstupenky na představení. Další možnosti naleznete na stránce pusopisu.

Štítky představení, Jaroslav Dušek, Budějovický Budvar, České Budějovice, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční představení Jaroslava Duška pro Barunku Sedláčkovou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.