Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Krampus Show s rekordní návštěvou. Originální masky přilákaly desítky tisíc lidí

Kaplice se proměnila v peklo na zemi. Velkolepou přehlídku více než pěti set alpských čertů sledovalo podle pořadatelů kolem 30 tisíc lidí. Pátý ročník jedné z divácky nejoblíbenějších akcí na jihu Čech doprovodil bohatý hudební program s hlavní hvězdou, kapelou Mňága a Žďorp, a moderátorskou dvojicí Těžkej Pokondr.

Kaplickými ulicemi proběhlo během sobotního večera po kilometrové trati 26 skupin krampusů ze sousedního Rakouska a Německa, jedna parta děsivých pekelníků, která si říká Misfits of Hell, byla domácí. K vidění byla atraktivní podívaná plná ohňových efektů, kouře a strašidelných vystoupení krampusů.

„Bylo to fantastické, prostě jako každý rok. Někteří čerti řádili jako blázni, u nás dokonce povalili zábrany,“ smála se po skončení akce uhlíky zmalovaná slečna, která do města nedaleko rakouských hranic dorazila z Budějc.

Podle organizátorů byla Krampus Show Kaplice žádanější než v loňském roce. „Akci navštívilo minimálně třicet tisíc lidí, vycházíme také z kvalifikovaného odhadu policie,“ nechal se slyšet krátce po přehlídce posledních masek mluvčí Krampus Show Jan Bohdal.

Krampus Show Kaplice 2016

Neděle, 11. prosince 2016, 20:21

Krampus Show Kaplice 2016
Krampus Show Kaplice 2016

Štítky Kaplice, maska, Mňága a Žďorp, Těžkej Pokondr, Česko, hudební skupina, Německo, Rakousko, návštěva, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Krampus Show s rekordní návštěvou. Originální masky přilákaly desítky tisíc lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.