Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dětskou neděli v CineStaru ozdobí zábavné odpoledne s předpremiérou pohádky Anděl Páně 2

Přestože premiéra dlouho očekávaného pokračování české pohádky Anděl Páně je naplánována až na první prosincový den, rodiče se svými dětmi si už v neděli 27. listopadu v NC Čtyři Dvory v Českých Budějovicích mohou užít odpoledne plné vánoční atmosféry spolu s předpremiérou filmu. Na nejmenší čekají nejrůznější zábavné a vzdělávací aktivity tematicky spojené s andělskou pohádkou.

Program pro děti začíná v nákupním centru už ve 13 hodin. Dětskou neděli s předpremiérou filmu Anděl Páně 2 v multikině CineStar doplní čertovská stezka, pekelná váha, nebeská brána, čertovská diskotéka, andělské dílničky, čertovské hlavolamy nebo strašidelná cesta peklem. Na děti toho však až do 17 hodin bude čekat daleko více.

Česká pohádka Anděl Páně 2 režiséra Jiřího Stracha patří k nejoblíbenějším u nás a řadí se po bok takových kultů, jako jsou například Tři oříšky pro Popelku nebo S čerty nejsou žerty. V loňském roce získal v anketě Budějcké Drbny první díl, který byl natočen už v roce 2005, třetí místo právě za těmito skvosty československé kinematografie. Pohádka se navíc natáčela i v Českém Krumlově!

„Anděl Petronel stále pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, začne Petronela ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! A cesta k zaslouženému uznání bude volná. Hádka Petronela s Uriášem o jablko Poznání ale skončí neslavně. V potyčce se vzácné ovoce skutálí až na Zemi,“ píše se v upoutávce distributora. Je tedy na co se těšit. Premiéry během Dětské neděle začínají ve 14:30 a 15:30.

Foto Česká televize

Štítky pohádka, Anděl Páně 2, Cinestar, Anděl Páně, České Budějovice, Jiří Strach, Tři oříšky pro Popelku, film, S čerty nejsou žerty, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětskou neděli v CineStaru ozdobí zábavné odpoledne s předpremiérou pohádky Anděl Páně 2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.