Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Charitativním plese pomůžete několika dětským domovům v jižních Čechách

PR článek

Čas Vánoc se blíží. A tak je třeba plnit přání nejen svým blízkým, ale i dalším lidem kolem nás. V tomto duchu se nese i vize Charitativního plesu, který se uskuteční v nádherných prostorách Zámecké jízdárny v Českém Krumlově 9. listopadu od 18 hodin.

Organizátoři vybrali tři organizace, které by rádi i prostřednictvím veřejnosti podpořili. Proto na Charitativní ples připravili zajímavá zpestření, jež pomohou dobré věci. Konkrétně se budou plnit vánoční přání Dětskému domovu Horní Planá, Dětskému domovu Zvíkovské Podhradí a Azylovému domu Rybka Husinec.

Ještě před Charitativním plesem ale byla potřeba zjistit nejtajnější přání všech dětí. Ta byla nakonec zapsána do speciálně vytvořené knihy vánočních přání, jež bude součástí akce v Zámecké jízdárně. Návštěvník si na základě informací v této knize vybere konkrétní dítě a konkrétní přání, které na místě koupí určité věci „splní“. Po akci, se všechny dárky odvezou vybraným dětem.

Na oplátku získá dárce po zaplacení obnosu krásnou vánoční ozdobu, jež bude moci v průběhu večera zavěsit na instalovaný Strom přání. Vrcholem celého Charitativního plesu pak bude dražba špičky. Výtěžek aukce se rovnoměrně rozdělí mezi podporované organizace. 

Velkým lákadlem plesu je nepochybně i koncert Michala Davida. Každý, kdo na ples zavítá, se tak může těšit na jeho největší hity. Dále zahraje MP3 music band a lahůdkou v programu bude také pole dance vystoupení.

Charitativní ples proběhne 9. listopadu od 18 hodin v Zámecké zahradě pod záštitou společnosti Partners Financial Services, která jej také pořádá s ohledem na sociální zodpovědnost v regionu. Lístky na ples si můžete zakoupit v síti CBsystem, a to v prodejní síti po celých jižních Čechách nebo online.

Jestli se chcete před Charitativním plesem dozvědět něco více o podporovaných organizacích, můžete se podívat na webové stránky Dětského domova Horní Planá, Dětského domova Zvíkovské podhradí nebo Azylového domu Rybka Husinec.

Štítky ples, dětský domov, Jihočeský kraj, Vánoce, Český Krumlov, Horní Planá, Zvíkovské Podhradí, Michal David, Partners Financial Services

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Charitativním plese pomůžete několika dětským domovům v jižních Čechách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.