Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Café Klubu Slavie míří J.A.R. i Felix Holzmann

Café Klub Slavie se rozjíždí na plné obrátky! Čekají vás J.A.R., divadelní představení Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra a světová hvězda drumandbassu The Prototypes!

Café Klub Slavie opět ožívá a to v plné síle. Čeká vás neskutečný týden. Ve středu 19. října se klub promění v divadlo a představí hru Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra, kde legendu českého humoru ztvární ostřílený borec David Šír! Lístky na toto představení koupíte zde: http://bit.ly/HolzmannSlavie.

Den poté, čili 20. října exploduje ve Slavii bomba! J.A.R. totiž opět vyráží na své explozivní turné. Těsně před vydáním dlouho očekávaného alba si můžete ještě naposled užít nálož brutálně vtipných pecek s excelentními hudebními a zpěváckými výkony. Přijďte se s J.A.R. pořádně rozjařit právě na tohle podzimní turné, kde si člověk uvědomí, že se má na co těšit! A to nejlepší na závěr – vychutnáte si i několik koncertních verzí písní z připravovaného alba Eskalace dobra. Lístky na tento hudební skvost jsou zde: http://bit.ly/JARslavieCB.

Aby toho nebylo málo, v pátek dorazí zahrát na elektronickou párty Gangster Trippin' svou dávku světového drumandbassu superhvězdy tohoto žánru – The Prototypes (UK). Tento anglický projekt je nyní jedním z nejžádanějším na poli této hudby. Je to dramaturgický „majstřštik“. Akce je spolufinancována Statutárním městem České Budějovice. Vstupenky budou pouze na místě.

Štítky Felix Holzmann, David Šír, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Café Klubu Slavie míří J.A.R. i Felix Holzmann  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.