Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kapela Jelen zahájí své Vlčí srdce Tour v Českých Budějovicích

PR článek

Na konci října se do jihočeské metropole vrátí oblíbená česká kapela Jelen. Akustická skupina, hrající takzvanou roots music, patří k nejvyhledávanějším u nás, a to především díky svým country a folk písním. V Českých Budějovicích zahájí 27. října v KD Vltava své turné s názvem Vlčí srdce Tour 2016.

Skupina Jelen je mezi posluchači čím dál tím více oblíbenější. Jen během dvou jarních měsíců ji vidělo více než 80 tisíc lidí. Písně jako Magdaléna, Co bylo dál?, Vlčí srdce či Jelen znají lidé napříč všemi generacemi. Energickou sedmičlennou partu okolo frontmana Jindry Poláka si jen málokdo nechá ujít.  

Kapela Jelen má za sebou náročný rok plný práce. Na svém kontě má dva nové singly – Vlčí srdce a Klidná jako voda. Mezitím vyprodala jarní klubové turné, odehrála koncerty na různých festivalech, zrealizovala vlastní koncerty pod širým nebem a připravila si písně pro druhou desku. Ta vyšla s názvem Vlčí srdce 7. října a setkává se s velmi dobrými recenzemi.  

„Čas strávený ve zkušebně a ve studiu, při vzniku nového repertoáru, má svoje neopakovatelné kouzlo. Přesto čas, který pak spolu můžeme trávit na podiu je pro nás nejvíc. Vytváří se energie, které se slovy jen obtížně popisují. I proto naše koncertní aktivita neutuchá,“ říká Jindra Polák, frontman kapely.

Vlčí srdce Tour 2016, které bude zatím největší v historii Jelenů, zahájí 27. října koncertem v Českých Budějovicích. Vstupenky na koncert v KD Vltava jsou k dispozici za 360 korun v internetovém předprodeji na stránkách Ticketportal.cz.

Štítky hudební skupina, České Budějovice, koncert, Jindra Polák, turné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Jelen zahájí své Vlčí srdce Tour v Českých Budějovicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.