Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Drive Tour 2016 míří se svou první zastávkou do Budějc

Drive Tour míří na jih Čech a jako první zastávku roku 2016 si zvolila České Budějovice, přesněji lokalitu Sokolského ostrova. Zde partička kolem pořadu Drive na TV Óčko rozbalí svou pojízdnou sestavu dirtjumpových skoků 3. září od 10:00, aby si bikeři na horských kolech mohli zajet závod, ve kterém půjde především o kvalifikaci na pražskou zastávku, která je koncipována jako republikové mistrovství v kategorii MTB Dirtjump.

Drive Tour 2016 – České Budějovice

Pro návštěvníky je mimo jiné připraven doprovodný program v podobě flatland exhibic, nepřijdou zkrátka milovníci nachlazených drinků a ani jídla. Kdo prahne po muzice, celý den bude k jezdeckým výkonům hrát DJ Hrusha a večer se akce přesune na afterparty do přilehlého klubu K2, kde budou hrát skupiny The Unholy Preachers, Hazydecay nebo M2E či duo DJ vs. Bubeník – DJWill 4 ThmsD!

Proto neseďte doma, potvrďte akci na Facebooku a přijďte podpořit kluky při závodech nebo si užít party. bude to skvělej závěr prázdnin!

Více info na www.drivetour.cz nebo na Facebooku.

Drive Tour 2016 – Praha

Drive Tour si připravila pro své návštěvníky první oficiální Mistrovství České republiky v dirtjumpu horských kol. Součástí celé tour je kvalifikace v Českých Budějovicích (3. září) a finále spojené s velkými koncerty v Praze na smíchovské náplavce (16. a 17. září). Celá akce bude ojedinělá svým prvenstvím, nejen ve smyslu skoků na lodích, ale i svým formátem republikového mistrovství.

Jelikož je event postaven na základech televizního pořadu Drive, tak i mimo obrazovky bude partička propojovat lifestyle, extrémní sporty a hudbu. Zatímco budou kluci na kolech trénovat v pátek od 17:00 ve vzduchu hlavami dolů, divákům budou do uší znít před plánovanou pauzou legendární Pipes and Pints, The Unholy Preachers nebo M2E, které můžete znát z televizního pořadu G2 Band Academy. 

Sobota od 10:00 pak bude ve znamení posledních tréninků, ostrých závodních jízd, flatland či jetsurf exhibic a večerních koncertů. Náplavku si podmaní bikery uznávaní Hazydecay a jejich olomoučtí kamarádi Sunset Trail nebo se svou novou a velmi úspěšnou deskou kapela Prago Union.

Na úplnou afterparty si pak můžete zajít od 22:00 do areálu Radlická – kulturní sportovna, kde vám svou show předvedou DJWill 4 ThmsD, poledance amazonky Hellz Bitchez nebo miláček davů DJ Wich!

Akce bude ojedinělá jednak tím, že skoky, na kterých se pojede mistrovství republiky, jsou největší „pojízdnou“ soustavou tohoto typu ve střední Evropě, a jednak tím, že budou umístěny na zakotvených lodích pro dosažení maximálního vizuálního zážitku pro diváky, kteří budou mít skoky na dosah. Vidíme se tedy na Smíchovský Náplavce!

Potvrďte tak svou účast na Facebooku a přijďte si pro porci extrému 16. a 17. září na smíchovskou náplavku.

Více info na www.drivetour.cz nebo na Facebooku.

Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, Česko, Óčko, Facebook, náplavka, Praha, Prago Union

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drive Tour 2016 míří se svou první zastávkou do Budějc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.