Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Central Park Slavie bude pokračovat rock'n'rollovou smrští od Mustang Bluesride

Pětice budějckých muzikantů to zase po čase rozbalí na pódiu před Slavií. Tepovou frekvenci zvednou Mustang Bluesride zaručeně všem, kteří si rádi poslechnou rock'n'roll a blues. Ostřílená partička vystoupí v rámci festivalu Central Park Slavie ve čtvrtek. Hudební večer doplní ještě skupina Never been 2 Jamaica.

The Doors, Bob Dylan, Cream nebo Jimmy Hendrix, to je jen úryvek z repertoáru Mustangů. Čekat tedy můžete kvalitní nálož toho nejlepší z let šedesátých a sedmdesátých. Pánové se do toho nebojí opřít, důkazem je, že loni se na ně dorazilo podívat přes tisíc fanoušků. Kolik to asi bude letos? Nechme se překvapit. Mustangové sází na osvědčené hity, což budějcké publikum ocenit umí. Hrát budou od 20 hodin.

Zajímavým doplněním čtvrtečního večera má být budějcký objev Never been 2 Jamaica, který vystoupí jako první od 18 hodin. Kluci si skládají vlastní hudbu, která se pohybuje na hranici folku, reggae a popu. Svůj styl sami nazývají jako „rasta folk“ nebo „ukulele chilax“.

Máte ve čtvrtek večer volno? Tak přijďte na letní scénu KD Slavie. Když bude pršet, nevadí. Akce se v případě nepřízně počasí přesouvá do Café Klubu Slavie. Vstup na festival je jako vždy zdarma.

Štítky Jamajka, festival, Bob Dylan, The Doors

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Central Park Slavie bude pokračovat rock'n'rollovou smrští od Mustang Bluesride  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.