Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jeden z nejlepších MC drumandbassové scény v pátek na Gangster Trippin!

Další obří mejdan se chystá na tento pátek! Hřeb letní elektronické scény se odehraje na letní scéně u KD Slavie a poté v Café Klubu Slavie! Na řadě je znovu Gangster Trippin. Do 22. hodiny je díky partnerům vstupné zdarma.

Jeden z nejpopulárnějších a nejuznávanějších drumandbassových MC's – MC Coppa – dorazí rozpumpovat další letní mejdan. Coppa se vyhoupl na nejvyšší příčky, vydává jeden track za druhým, má své vydavatelství a je nezastavitelný! Nikdo by tak v pátek neměl chybět! Už jen proto, že s ním zahraje nejlepší česká drumandbassová dvojice ze Shadowbox crew a inventář největšího festivalu Let It Roll! – Deadly Viperz. 

A to není vše! Dál zahrají HellSmith, Hanzall, Tao Maffa, Johny Player nebo venku na house stagi Andre Moretti! Venku se můžete těšit na speciální housový set od Deadly Viperz aka Deadly Perverz!

„Chystáme zase zajímavou scénu v klubu. Máme k dispozici LED curtain a ve spojení s projekcí dokáže náš vizuální mág VJ Pind.Our vykouzlit velké věci,“ těší se HellSmith, pořadatel akci Gangster Trippin. „Doporučuji, aby dorazili lidé už ven a to nejpozději ve 20:00, protože vystoupí ve speciální housovém setu Deadly Viperz aka Deadly Perverz! Na to se opravdu těším, mají skvělou selekci,“ dodává HellSmith.

Vstupné je venku zdarma, do klubu poté hodinu zvýhodněné vstupné 30 korun a od 23:00 bude symbolických 50 korun. Návštěvníkům musí být více než 15 let.

Foto Tomáš Jarolím

Štítky Let It Roll

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden z nejlepších MC drumandbassové scény v pátek na Gangster Trippin!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.