Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Show plná krásy! Na Piaristickém náměstí se uskuteční World Fashion Show 2016

Už za několik hodin se na Piaristickém náměstí v Budějcích uskuteční World Fashion Show 2016, při které se na otevřené přehlídkové scéně objeví více než 80 finalistek a finalistů světové soutěže Miss & Mister Deaf World pro neslyšící. Večer začíná v 19:30.

Na Piaristickém náměstí nebudou v pondělí večer chybět ani letošní vítězové této prestižní soutěže krásy, která se uskutečnila v Praze – Miss Deaf World 2016 Janie Erasmusová z Jihoafrické republiky, Mister Deaf World 2016 Kevin Petit z Francie, první vicemiss Aminace Gaková ze Senegalu a druhá vicemiss Kanaďanka Soo Lumová.

Finalistky a finalisté z 41 států celého světa mimo jiné předvedou přehlídku národních krojů i soutěžní večerní róby ze světových návrhářských dílen. Diváci si tak budou moci vychutnat výjimečnou přehlídku pestrobarevných národních krojů ze všech koutů světa – evropských zemí, Číny, Thajska, Jižní Koreje, Kolumbie a dalších států.

Večerním programem bude provázet Lenka Vacvalová. Akci na Piaristickém náměstí připravil Jihočeský kraj ve spolupráci s agenturou Art4promotion a Budějcká Drbna je jejím hrdým mediálním partnerem. Vstupné je zcela zdarma.

Štítky Piaristické náměstí, Miss & Mister Deaf World, České Budějovice, Francie, Jihoafrická republika, Praha, Senegal, Čína, Lenka Vacvalová, Kolumbie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Show plná krásy! Na Piaristickém náměstí se uskuteční World Fashion Show 2016  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.