Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Značka Pardál se poprvé představí jako partner velkých hudebních festivalů

Výčepní pivo značky Pardál bylo na český trh uvedeno v roce 2007 jako výsledek originálního spojení profesionality pivovarských odborníků z Budějovického Budvaru a více než 300 spotřebitelů. „Pivo vyladěné samotnými pijáky“ rychle získalo řadu příznivců. Proto byla v roce 2009 produktová řada značky rozšířena o světlý ležák Pardál Echt a v roce 2012 o světlý kvasnicový ležák.

Zatím posledním přírůstkem v rodině značky Pardál byl v roce 2013 míchaný nápoj z piva PardálOVO bezové. Světlý ležák Pardál Echt získal v uplynulých letech čtyři ocenění na významných mezinárodních soutěžích: letos a v roce 2010 to byly zlaté medaile Monde Selection, v roce 2014 bronzová medaile na americkém World Beer Cup a loni bronzová medaile na německé European Beer Star.

V životopise značky Pardál dochází letos k další významné události: poprvé se objeví na třech velkých hudebních festivalech. Nejvýznamnější roli generálního partnera bude hrát Pardál na festivalu Basinfirefest (30. 6. – 3. 7.). Na festivalech Pekelný ostrov (8. 7. – 9. 7.) a Chodrockfest (12. 8. - 13. 8.) pak značka Pardál dostane značný prostor po boku hlavní festivalové značky Budweiser Budvar.

„Tyto festivaly dobře známe z minulých let. Víme, že jsou výborně zorganizované, mají dobré jméno a chodí na ně mnoho lidí, které může značka Pardál oslovit. Na festivalech chceme především aktivně budovat pozitivní vztah k Pardálovi,“ říká Zdeněk Filip, brand manažer značky Pardál z Budějovického Budvaru. Základem však bude čepování piva na nejvyšší možné úrovni. „Například v TOP hospodě s dřevěnou podlahou a pohodlným sezením budeme čepovat speciály jako je kvasnicový ležák Pardál Echt nebo kroužkovaný ležák Budweiser Budvar B:Special a to výhradně do skla,“ upřesňuje Lucie Klein, event manažerka z Budějovického Budvaru.

Na všech zmíněných festivalech bude fungovat Pardál park, kde budou mimo jiné probíhat soutěže o pardálí vocasy, které jsou základním motivem letošní reklamní kampaně. Při odchodu pak řada návštěvníků obdrží plechovku míchaného nápoje PardálOVO bezové. „Věříme, že lidé naše pivo nejen ochutnají, ale že si jej začnou dlouhodobě spojovat s příjemnými letními zážitky,“ uzavírá Zdeněk Filip.

Tisková zpráva | Foto Jan Luxík

Štítky Pardál, pivo, Budějovický Budvar, festival, hudební festival, Zdeněk Filip, Basinfirefest, Pekelný ostrov, Chodrockfest

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Značka Pardál se poprvé představí jako partner velkých hudebních festivalů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.