Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jak se nejlépe připravit na Red Bull Tour Bus?

Bude to velké. Přijede karosa Šl 11. Přiveze legendy českého rapu. Ty by ale nevystupovaly jen tak v nějakém autobusu. Tahle kára je jiná. Je totiž předělaná. Je to… Red Bull Tour Bus! Hudební pódium, které už několik let brázdí české festivaly a teď přiváží vlastní show do našeho města. 25. června v sedm večer naplní špičkový zvukový i světelný park 1,7 hektaru náměstí Přemysla Otakara II. nejlepším českým rapem. Beze zbytku.

Naposlouchej si

Jde hlavně u muziku. Také se rádi necháváte strhnout davem ke skupinovému zpěvu, ale většinou to skončí tak, že znáte jenom refrén dané písničky? Buďte o krok napřed a naposlouchejte si interprety, jako jsou producent Paulie Garand, který vystoupí společně s Kenny Roughem, a legendy českého rapu Indy & Wiche. Opakování je matka moudrosti. Je nám jasné, že track Můj svět už dávno umíte nazpaměť, ale v doprovodu živé kapely Champion Sound jste ho ještě neslyšeli. Nenechte se zmást.

Výbavička

Dobrá zpráva je, že vstupenka není třeba. Tudíž odpadají starosti s tím, kam lístek uložit, aby se ještě před vstupem neztratil. S sebou toho příliš nepotřebujete. Bledule by neměly zapomenout na opalovací krém s pořádným UV faktorem. V podvečerních hodinách už sluníčko není tak ostré, ale přece jenom zapadne až během vystoupení posledních raperů. Suma sumárum jediné, co nesmíte zapomenout, je pořádná chuť si poslechnout to nejlepší z českého rapu.

Příprava

Přípravu na party doporučujeme nepodceňovat. Každý správný party boy nebo party girl potvrdí, že kus žvance v žaludku vám prodlouží zábavu a zajistí, že neodpadnete mezi prvními. Otázka tedy zní, kam na jídlo v Českých Budějovicích? Za nás je to jednoznačně Hladový vokno poblíž náměstí, kde vám naservírují pořádný burgery, tortilly a pokud chcete začít svojí adrenalinovou jízdu už v restauraci, tak doporučujeme si objednat Hladový voči. Víc prozrazovat nebudeme. Protipólem, co se jídla týče, je Restaurace Slunce. O vegetariánská a veganská jídla tu není nouze a vězte, že vitamíny a minerály, které vám zde doslova napumpují do těla, vám usnadní i ráno po prty. No, a pokud jdete na Red Bull Tour Bus tak říkajíc za pět dvanáct, vyzkoušejte budějckou klasiku Masné krámy, které jsou jen minutku pěšky od místa konání akce.

Vohoz

Obzvláště dámy už určitě stojí u skříně a přemýšlejí, co si vezmou na sebe. Odpověď je jednoduchá. Cokoliv, co vám bude pohodlné a v čem dokážete protancovat noc. Jestli se vám bude megahit La Familia nejlépe zpívat ve volném triku nebo upnutých šatech, je naprosto jedno. Důležité je, abyste se cítili co nejlépe. V každém případě nezapomeňte na slušivou pokrývku hlavy. Asi není nutné dodávat, že pořádný snapback vám dodá punc rapu. Na druhou stranu i takový klobouček by nebyl k zahození. A neříkejte, že jste ten letní slamáček z loňského Chorvatska už vyhodili?

Co druhý den?

Pokud to na Red Bull Tour Bus malinko přeženete, nic se neděje. Vlastně to bude důkaz toho, že jste si celou akci užili. Už naše babičky věděly, že pořádná česnečka vás do několika minut postaví na nohy. Pokud nejste polívkoví, a chcete se dostat do kondice, vyzkoušejte zeleninový fresh juice. Kombinace jablek, řepy, mrkve, celeru a limetky vás promění v čilou rybičku, která by ihned mohla skočit do rapového rybníčku zvaného Red Bull Tour Bus a zopakovat si uplynulou noc.

Facebooková událost zde. Víc informací o celém Red Bull Tour Bus: www.redbull.cz/tourbus.

Tisková zpráva | Foto Lukas Wagneter / Red Bull Media House

Štítky Red Bull, Přemysl Otakar II., jídlo, Paulie Garand, Chorvatsko, Slunce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak se nejlépe připravit na Red Bull Tour Bus?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.