Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějce rozezvučí středy ve středu města před K2

Tento „vychytanej" fesťáček začne již tuto středu 15.6. IV ročník festivalu před klubem K2 na Sokolském ostrově přilákal v minulosti desetitisíce diváků, nebude tomu jinak ani letošní rok. Na co se můžete těšit?

Celý maraton třinácti akcí zahájí Marotha z Rock Radia. Jeho nejen rockové mixy zazní z vychytaného K2 AirBaru, který disponuje nejen hudební a světelnou aparaturou, ale především dostanete to nejlepší Mochito pod sluncem. Další středa bude následovat pod taktovkou DJ Ramela spolu s jedinečnou show taneční skupiny Budside. 29.6. vyroste před K2 již podium, na kterém vystoupí budějcká legenda jménem HeBand v čele se samozvaným Jirkou Hebou Hebíkem.  V pořadí jako čtvrtí vystoupí neméně známí a tvrději zaměření Satisfucktion. Tímto se středy naplno rozjedou a pokračovat bude hudební mix Dj Luboše Voráčka (Rock Radio),  Circus Problem se svým Disco – balkanem, Ramones Revival, Oceán, Queens of Everything, Extraditables, Prague Conspiracy, Pub Animals a nakonec vystoupí dvě kapely - Betterway a БУТ.

Celý festival je zdarma, koncerty začínají kolem 20h a končí ve 22h z důvodu rušení nočního klidu. Afterparty bude následovat uvnitř klubu K2. V případě nepřízně počasí prosím využijte vynález s názvem deštník nebo pláštěnku, popřípadě si budete moci zapůjčit pytel na odpadky s otvorem na končetiny.

Více info na www.k2cb.cz nebo www.facebook.com/stredypredk2

Tisková zpráva

Štítky festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějce rozezvučí středy ve středu města před K2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.