Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Na Motorfestu vystoupily Sto zvířat nebo Kryštof

Výtěžek ze vstupného i část obnosu z prodaného piva z premiérového ročníku festivalu Motorfest míří na podporu mládežnického hokeje v Českých Budějovicích. Na akci vystoupily kapely Kryštof, Wohnout, Vypsaná fixa nebo Sto zvířat. Festival, který začal už po poledni, navštívilo několik tisíc lidí. 

„Přesnou částku, kterou se nám podařilo získat na podporu mládeže, nedokážeme nyní vyčíslit. Budeme ji znát až v následujících dnech,“ řekl marketingový a PR ředitel klubu ČEZ Motor České Budějovice Tomáš Kučera.

V předprodeji si lidé objednali na 3500 lístků. Další zájemci si zakoupili vstupné přímo dnes. Jedním z hlavních důvodů zorganizování této akce je podle Kučery snaha připravit zábavu pro příznivce klubu a společně oslavit ukončení sezony, kdy klub vypadl v semifinále druhé nejvyšší hokejové soutěže. „Zároveň akce samozřejmě patří i mimohokejovým návštěvníkům,“ uvedl Kučera.

Zásadní odlišností od jiných hudebních koncertů takové velikosti je zapojení příznivců Motoru jako dobrovolníků pro organizacei festivalu. S přípravou pomáhali bez nároku na honorář. „Cílem bylo maximalizovat výtěžek festivalu, a ten věnujeme na financování činnosti těch nejmenších českobudějovických hokejistů, kteří se teprve začínají prohánět po ledě. Chceme, aby Motoru i nadále vyrůstaly nové hvězdy, kterým budou moci příznivci v budoucích letech fandit,“ dodal Kučera.

Motorfest 2016

Neděle, 8. května 2016, 11:30

Motorfest 2016
Motorfest 2016

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky Kryštof, Sto zvířat, festival, Madeta Motor České Budějovice, Vypsaná fiXa, Wohnout, Tomáš Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na Motorfestu vystoupily Sto zvířat nebo Kryštof  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.