Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Třetí sobota v měsíci je opět tady. Devadesátky zazní v klubu K2

Čas letí jako voda a třetí sobota v měsíci je opět tady. Na programu je tak pravidelná klubová noc v K2 s názvem Devadesátky! Tentokrát uslyšíte za mixážním pultem DJ Lukáše Pohůnka, který má zkušenosti s 90. léty jako málokdo.

Uvidíte se opět v čase, kdy celý svět a především taneční parkety diskoték ovládaly nesmrtelné hity jako je Shut up od Sin with Sebastian, Black or White od Michaela Jacksona, Wannabe od Spice Girls, Scatman's World od Scatman, dále třeba Bellini a hit s názvem Samba de Janeiro.

K této době se můžete vrátit právě tuto sobotu a připomenout si, jak to bylo před několika lety. DJ nezabrouzdá pouze do taneční scény, ale podívá se i do rockové sbírky. Nirvana, R. E. M., Metallica, Bon Jovi a další podobné kapely vás budou provázet po celý večer.

To a stovky dalších nesmrtelných skladeb zazní na pravidelné akci v K2! Pokud jste vyrůstali v 90. letech a rádi si zatancujete, tak tato noc je přímo pro vás. Vstupné je opět symbolických 30 korun.

Štítky Lukáš Pohůnek, Devadesátky, Michael Jackson, Spice Girls, Metallica, Bon Jovi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí sobota v měsíci je opět tady. Devadesátky zazní v klubu K2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.