Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Alkohol tekl proudem a lahve létaly vzduchem. Taková byla březnová Dámská jízda

Barmanská show, Festival zdraví a esoteriky, losování o krásné ceny, druhý díl komedie Moje tlustá řecká svatba, příjemná atmosféra i zábava. To vše zažilo něžné pohlaví na březnové Dámské jízdě v multikině CineStar.

Není nad to, si jednou za čas odpočinout od všech každodenních povinností a poklábosit si s kamarádkami. Mnoho žen si díky tomu oblíbilo akci, pořádanou multikinem CineStar České Budějovice, Dámskou jízdu. Nikdy nechybí sklenka na uvítanou, slosovatelný lístek a místo v sále.  

Tentokrát si ale dámy moc neposeděly. Eduard Mertl nalákal téměř všechny před filmové plátno a rozjel slušnou barmanskou show. Dámy tleskaly, alkohol tekl proudem a led létal po podiu.

Krásné ceny, jako vstupenky na esoterický festival, který se bude konat od 9. do 10. dubna v Týně nad Vltavou, lahve vína, lístky na další Dámskou jízdu, udělaly radost nejenom výherkyním. Hlavní cena, jeden den hýčkání a vizuální proměny, se nemohla dobrat majitele. Říká se ale do třetice všeho dobrého, a tak nakonec si i tato výhra našla svou majitelku. Jak její proměna dopadne, se dozvíme na další Dámské jízdě, která se odehraje 27. dubna, a promítat se bude předpremiéra filmu Jak přežít single.

Na březnovou jízdu vybrala ředitelka kina Svatava Kopečková druhý díl komedie Moje tlustá řecká svatba. Pro filmové nadšence bývá většinou číslice za názvem filmu alarmující. Druhé a třetí díly zdaleka nebývají tak úspěšné jako první. S takovýmto pocitem usedala do sedačky i Budějcká Drbna. Když se ale na filmovém plátně objevil nevkusný velký dům rodiny Portokolových, otec v podání stejného herce Michaela Constantina, který v první minutě pronáší svou slavnou repliku „Stárneš, měla by ses vdát“, je jasné, že půjde o stejně milou odpočinkovou komedii, jako tomu bylo u prvního dílu.

Budějcká Drbna dává snímku 72 % a doporučuje se před tím podívat na stejnojmenný první díl.

Štítky komedie, Cinestar, Moje tlustá řecká svatba, České Budějovice, Jak přežít single, Týn nad Vltavou, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alkohol tekl proudem a lahve létaly vzduchem. Taková byla březnová Dámská jízda  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.