Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do České republiky poprvé přiletí vycházející ruská D&B hvězda TriaMer!

Tohle českobudějovická K2 dlouho nezažila! V pátek 11. března se stane prvním místem v republice, kam zavítá vycházející hvězda ruského drum&bassu, TriaMer. Pořadatelé tak navazují na tradici představování nových zahraničních jmen českému publiku.

V uplynulé dekádě se v klubu vystřídala řada umělců dnes dobře známých především milovníkům tvrdého a temného D&B, například Cooh /BG/, DJ Hidden /NL/, Limewax /UA/, Proket /RU/, The Panacea /DE/, Neonlight /DE/ a v rámci XL vydání rezidentní noci Toxymoron si teď v K2 můžete vychutnat čerstvou krev z Ruska.

Kdo je TriaMer? Alexej Skrynnikov z města Krasnodar na jihu Ruska od roku 2011 zaujal fanoušky hardcore drum&bassu osobitou produkcí se zářezy na labelech Nekrolog1k, Future Sickness, Prspct, Melting Pot, Metafiziq, Abcd, T3k recordings. Jeho hudba je nenapodobitelnou melodickou a vysoce účinnou směsí hardcorového soundu, zlomeného beatu a nápaditých zvuků syntetizátorů.

V roce 2011 se poprvé představil na světoznámé Therapy Sessions v Portugalsku a od té doby jeho hvězdná trajektorie směřuje vzhůru. V současnosti boduje především v rámci dvojice TriaMer & Nagato, jejíž nejnovější tvorbu naservíruje ještě žhavou, a vydává dark D&B na vlastním labelu TriaMer Recordings, kde se představilo i další ruské želízko v pekelném ohni, samotný Satan. Na kontě má také spolupráci se svými krajany, zabijáckou dvojicí Gancher & Ruin, nebo s holandskými Sinister Souls. Je velkou neznámou, jakými nevydanými tracky překvapí - crossbreed, darkstep, hardcore drum&bass, to vše v osobitém ruském podání. Buďte si jisti, že podobný set na žádné párty v České republice jen tak neuslyšíte!


Nejnovější set z dílny TriaMer & Nagato.

O kvalitní DJ support se postará Beatz.cz crew Hanzall, M4d.doc, Tubus, Weed vs. The Fury a také Tao Maffa, pořadatel známé táborské noci Welcome to the Jungle! Startujeme ve 21 hodin a vstupné je 50 korun, po 22. hodině za 100 korun. Těšit se můžete na videoreport od Fo:Tobias. 

TriaMerova exkluzivní celorepublikové premiéra na akci Toxymoron XL je i na Facebooku

Štítky Česko, Rusko, The Fury, Krasnodar, Facebook, Satan, Portugalsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do České republiky poprvé přiletí vycházející ruská D&B hvězda TriaMer!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.