Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Poslední vstupenky za výhodnou cenu na Přeštěnice už jen do konce února!

Šestnáctý ročník kultovních Přeštěnic se nezadržitelně blíží. Přípravy festivalu uprostřed lesů, luk a strání, který odstartuje 23. června večírkem pro všechny nedočkavé a bude pokračovat 24. a 25. června, začínají nabírat na obrátkách.

„Během března zveřejníme další jména do line-upu,“ prozradil za organizátory Josef Kašpar a dodal: „Zájem o festival je každým rokem a my si toho opravdu vážíme. Pracujeme proto na zlepšení zázemí a rozšíření služeb pro návštěvníky.“ Do konce února mají fanoušci poslední možnost zakoupit vstupenky za akční cenu 550 korun. Od 1. března bude celofestivalová vstupenka k mání za 690 korun.

Na festivalu vystoupí řada předních českých a slovenských skupin. Hlavním headlinerem pátečního večera bude skupina Kryštof, v sobotu se na scéně objeví slovenský rapper Majk Spirit, který patří k současnosti k nejpopulárnějším hudebním osobnostem. Kromě zmiňovaných návštěvníci uvidí v přeštěnické premiéře Monkey Business, No Name, Supergroup, Visací zámek, Wohnout nebo také UDG. Prostor dostanou také zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus a Expedice Přeštěnice. Kromě hudebního programu návštěvníci mohou shlédnout divadelní a filmová představení nebo atraktivní exhibici bikerů Open Air Dirt Jam.

Vstupenky na festival lze zakoupit v síti milevskem.cz, smsticket.cz, ticketart.cz, ticketportal.cz, ticketpro.cz nebo ticketstream.cz

Štítky vstupenka, Přeštěnice, festival, Josef Kašpar, Majk Spirit, Kryštof, Monkey Business, superskupina, No Name

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední vstupenky za výhodnou cenu na Přeštěnice už jen do konce února!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.