Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hudební klub K2 si nachystal víkend ve znamení kapel

Klub K2 si na pátek a sobotu přichystal doslova hudební trháky. Na konci pracovního týdne vystoupí v oblíbeném českobudějovickém klubu ZakázanÝovoce a K2 (shoda názvu s klubem čistě podobná), v sobotu si na své přijdou milovníci hitů od Depeche Mode.

Kapely ZakázanÝovoce a K2 jely společnou tour k výročí deseti let na scéně. Kapela K2 je z Tábora a s klubem nemá naprosto nic společného, pouze to, že zde v minulosti již koncertovala. Jelikož je celá složena ze sličných slečen, zejména pánské publikum bude mít na co koukat. 

Těchto koncertů v rámci 10 let tour bylo pouze deset a na České Budějovice se bohužel nedostalo. Členy kapel mrzelo, že se na Budějce nedostalo, a tak společně s hudebním klubem K2 uspořádali přídavný koncert v rámci jejich tour! Lístky můžete koupit v předprodeji na cbsystem.cz nebo na místě v den koncertu.

Na sobotu je pro vás přichystaná akce s názvem Depeche Mode party. Na této akci zahraje populární moderátor Marotha s kapelou Metal Mode. Večerem budou znít jak hity od kapely Depeche Mode v podání Metal Mode, tak i reprodukované originály. V K2 si neposlechnete pouze „depešáky“, ale zazní i hity podobné z této doby! Vstup je symbolických 50 korun.

Štítky hudební skupina, koncert, Depeche Mode, České Budějovice, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební klub K2 si nachystal víkend ve znamení kapel  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.