Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Multimediální show Magické Budějovice se v pátek večer uskuteční za každého počasí

Už dnes večer se na českobudějovickém náměstí symbolicky uzavře rok, ve kterém České Budějovice slavily 750 let od svého založení. Během oslav, které probíhaly již od března, se Jihočeši mohli vypravit na nespočet výstav, koncertů a jiných společenských akcí. Na začátku nechyběla obří multimediální show, jež rozpohybuje Černou věž, radnici a Samsonovu kašnu i v pátek večer. Padesátiminutová akce Magické Budějovice, která představí příběh města, začíná v 19 hodin.

Přípravy probíhaly celou noc a nutno podotknout, že byly velmi precizní. Budějcká Drbna koutkem oka sledovala, jak se pořádající agentura chystá, a tak může potvrdit, že to večer bude stát za to! A odradit by Budějčáky nemělo ani zatím nepříliš příznivé počasí.

„Závěrečná padesátiminutová show Magické Budějovice k zakončení oslav 750 let našeho města se dnes odehraje od 19. hodin i za deště. Zareagovali jsme na počasí a celou show upravili tak, aby mohla proběhnout i za deštivého počasí. Poprosíme diváky, aby si vzali raději pláštěnky a nechali doma deštníky. Nebudou si tak vzájemně rušit výhled na show,“ uvedl za agenturu Art4promotion Igor Mahal.

Není na co čekat. Takovou show nemusí město na soutoku Malše a Vltavy dlouho zažít, proto si přijďte užít nezapomenutelný zážitek na českobudějovické náměstí za jakýchkoliv okolností. Večerem vás provede moderátor Milan Džuba.

Foto Matěj Večeřa

Štítky České Budějovice, slavnost, koncert, výstava, kašna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Multimediální show Magické Budějovice se v pátek večer uskuteční za každého počasí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.