Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Pohřešovaný Jakub Bartizal je doma!

Rodina jednadvacetiletého Jakuba Bartizala z Českých Budějovic se včera večer obrátila na Budějckou Drbnu a především její čtenáře s prosbou o pomoc. O mladíkovi s voperovaným implantátem, kterému bylo odcizeno naslouchadlo a je tudíž neslyšící, jeho blízcí už tři týdny nic neví.

Podle posledních informací měl odjet 19. července letošního roku okolo šesté hodiny večer od Mercury centra v zeleném autě s cizinci, kteří lákali na vysoké výdělky, pravděpodobně do Německa. „Přesné místo ale neznáme...“ zoufají blízcí pohřešovaného muže.

Pokud Jakuba Bartizala někdo v inkriminovaný den viděl nebo o něm má jakékoliv informace, ať zavolá na telefonní číslo 607 934 940 nebo na linku 158! „Všem děkujeme za sdílení!“ dodává Jakubova maminka.

AKTUALIZOVÁNO (17. 8. 2014)

Příběh Jakuba Bartizala má naštěstí dobrý konec. Mladík byl nalezen! Informaci potvrdila rodinná přítelkyně Sylva Váchová Viktorová. Podle jejích slov se nacházel v Německu, kam byl odvezen za nelegální prací. Rodině se ohlásil ve městě Regensburg.

Štítky Jakub Bartizal, pohřešování, pátrání, neslyšící, České Budějovice, Drbna.cz, Německo, Řezno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Pohřešovaný Jakub Bartizal je doma!  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.