Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vezla celou rodinu a nedala přednost, všichni jsou zranění

Nepozornost se vymstila dnes dvacet minut po deváté hodině ranní osmatřicetileté řidičce ze Šumperska. Ta jela společně se svým manželem a třemi dětmi z Hluboké kolem kafilérie směrem na Lhotice ke čtyřramenné křižovatce na hlavním tahu E55 z Budějc na Prahu, kde přehlédla značku STOP a vjela pod kola rozjetému offroadu. Zraněné odvezly sanitky do nemocnice.

Řidička vezla ve Škodě Fabia kromě svého o dva roky staršího manžela také děti ve věku šestnáct, třináct a sedm let. Všichni museli být z auta vyproštěni za asistence hasičů.

„Přesný rozsah zranění osob v tuto chvíli nemůžu specifikovat,“ řekla Budějcké Drbně mluvčí českobudějovických policistů Regina Tupá a doplnila, že zraněn je i devětačtyřicetiletý řidič hyundaie jedoucí po staré silnici z Budějc do Vitína, jemuž nedala žena na ´stopce´ přednost. „Všichni byli převezeni do nemocnice v Českých Budějovicích,“ uvedla.

Štítky Chotýčany, Hluboká, Kolný, dopravní nehoda, havárie, střet, žena, rodina, děti, České Budějovice, Praha, okres Šumperk, Hluboké, Lhotice, Hyundai, Nemocnice České Budějovice, Škoda Fabia, Drbna.cz, Vitín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

No Stopka není zeď....

Úterý, 31. července 2012, 11:14Odpovědět

Vezla celou rodinu a nedala přednost, všichni jsou zranění  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.